tiistai 14. helmikuuta 2012

Töppöstelyä

Tänään kävin sitten ostamassa Emmille töppöset. Ekalla käyttökerralla olin hyvin pettynyt sillä heti ulos astuessa puolet irtosi ja loput sitten kun hyppäsi hankeen. Hankeen ehti kadota yksi vaikka kuinka etsin, päätin käyttää sitten Emmin etsintä taitoja hetken kuluttua se jo löysikin töppösen hangesta. Tajusin myös että olin laittanut ne liian löysälle.
Toisella kerralla taas aluksi irtosivat, mutta laitoin uudestaan pysyi puoleenväliä lenkkiä jalassa yhtä töppöstä lukuun ottamatta, takaisin päin käännyttyä irtosivat kolme töppöstä kiristyksestä huolimatta. En ole nyt kauheen iloinen tästä ostoksesta, yritän kehitellä jotain jotta pysyisivät paremmin. Lumi hankeen en varmaan uskalla ikinä laittaa sinne ne ainakin varmasti katoaisivat.
 Kukaan ei arvaakkaan mikä nyt Emmillä alkoi, noh paljastan karvanlähtö kunnon sellainen viiden minuutin harjauksessa lähtipä sitten pussillinen karvaa..nyt on taas se vaihe että  niitä löytyy suusta, vaatteista, sängyistä, lattioilta, sohvilta...saakin olla koko ajan imurin kanssa valmiina imaisemaan karvoja.


Hyvää Ystävänpäivää kaikille koirille, koiraihmisille ja koiranmielisille+muille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti