tiistai 3. huhtikuuta 2012

Unelmointia ja kamera-asiaa

Nyt on taas se että tekisi mieli ostaa Emmille uusia tavaroita pantoja, hihnoja, kuppeja, petejä...
Emmillä on nyt nahkapanta ja -hihna mitkä ovat tosi hyviä. Hihna on tosi hyvä kädessä pehmeä ja ei käsi ei liu vaan saa hyvän otteen, Emmi oli pentuna sellainen että katkasi kaikki hihnansa pureskelemalla, yli viisi hihnaa oli nakerellut mutta kun ostimme mustista ja mirristä nykyisen nahkaisen hihnan ongelmat katosi kun ei Emmi saanut sitä poikki:)
 Nahkapantakin on siitä hyvä koska ei paina kaulaa, pehmeä, ei kutita ja muutenkin mukava. Ittestäni tuntuu aina että pannat painaa kaulaa eikä ole mukavia muutenkaan kaulassa, mutta tää nahkanen on tosi kiva. Se on jokke merkkinen ja sen olemme ostanut eräältä kasvattajalta. Molemmat ovat olleet Emmillä yli vuoden ja kestänyt tosi hyvin vaikka molemmat ovat hyviä siltikin välillä tekisi mieli ostaa uudet remmit!:) Näissä me luultavasti vielä hetki pysytään mutta saahan sitä unelmoida:)

Aina kattelen ihanan näköisiä petejä Emmille vaikka se nyt ainakin olisi turha. Emmillä on häkki minne saa vapaasti mennä ja tulla pois mutta kuitenkaa sitä ei ikinä käytä. Emmin vakio nukkuma paikat ovat ovella josta kuulee kaikki äänet, partsin ovella josta mukava katsella maisemia ja samalla sieltä puhaltaa kylmää ilmaa, sohvan päädyssä jossa on paksu pehmoinen tyyny jota vasten mukava makoilla ja siitä näkee suurimman osan  kodista jossa siis hyvä tarkkailla sekä tietenkin öisin sängyssä missä sillä on noin ihmisen kokoinen tila maata mitä ei voisi kuvitellakkaan jakavan toisen koiran tai kenenkään kanssa:)

Kupit on ainoat mitä oisi syytäkin uudistaa ainakin ruoka- ja vesikuppien alusta ja ruokakuppi, vesikuppi on hyvä. Emmillä on sellainen kuminen luun muotoinen ruokakipon alusta mikä on sinäänsä kiva mutta kauhea koska se kerää kaikki karvat ja kaikki ruoat jää kiinni siihen sekä muut tahrat :/ Kuitenkin jokin alusta pitäisi olla ainakin ruokakupin alla koska on muovinen ja liukuu lattialla tai sitten täysin uusi kuppi. Vesikuppi on keraaminen joka pysyy paikallaan. Haluisin ostaa joko keraamisen ruokakupin Emmille tai sitten tuplaruokokupin Melvinin ja Benin blogista bongattu.

Mikä kamera?
 Aijon ostaa kameran, mutta en ole vieläkään päätänyt oikein minkä. Jonkin sellaisen haluan jolla saa mahdollisimman hyviä kuvia liikkuvasta kohteesta. Joko Canonin tai Nikonin järkkäriä ajattelin, ite ehkä kallistun Canonin puoleen koska mulla on aina ollut Canonin kameroita ja niiden käytön hallitsen paremmin tottakai Nikonin käy kunhan eka opettelen:) Mielessäni on käynyt myös se jos ostan vain rungon ja siihen objektiivin joku vain saisi tulla auttamaan mikä objektiivi. Eli jos joku osaa suosittella jotain järkkäriä saa tulla ihmeessä kertomaan!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti