lauantai 3. toukokuuta 2014

Mikä on hauskempaa kuin saada möyriä mutaisessa ojassa?

Mietin monta kertaa lähdenkö tämän päivän mätsäriin, joutuisin jättämään Emmi raukan taas kotiin, rahaa pitäisi säästä matkalle sekä oli povattu huonoa säätä. Lähdin kuitenkin kun kaveri sai ylipuhuttua. Mukaani otin tosiaan Micon.
IMG_7168        Kity kävi ensin kaverini kanssa kehässä, sai sinisen. 
Jossain vaiheessa havahduin siihen, että meitä huudetaan kehään. Ilmeisesti koiria olikin vähemmän sillä luulin, että meitä ennen olisi vielä useampi pari. Jouduin siis ilman valmistautumista mennä kehään. 
IMG_7175        Ennen kehään menoa olin kuitenkin kerennyt vähän testata, että osaako Mico esiintyä ja yllätti minut siinä positiivisesti. Oletin siis, että kehässä varmaan sujuisi ihan hyvin. Ehkä olisi sujunutkin jos olisimme ollut ainoita, mutta toinen koirakko oli paljon kiinnostavampi kuin lihapullani. Seisominen meni melko huonosti, lopussa vähän paremmin. Pöydällä vähän jännitti, mutta raavamiseen olen tyytyväinen. Sivusilmällä seurasin meidän parin esiintymistä ja totesin mielessäni, että eipä meillä mitään mahdollisuuksia ole kun toinen esiintyi täydellisesti. Sen takia en vieläkään oikein käsitä miksi meille annettiin punainen varsinkin kun perusteluna oli, että esiintyy niin nätisti :-D. Mätsärin järjestäjät olivat todella huomaavaisia sillä antoivat jokaiselle osallistujalle pienen pussin joka sisälsi mm. lehden ja nameja.
IMG_7177 Kaverillani oli tosiaan Kityn lisäksi Mimi mukana joten hän meni seuraavaksi Mimin kanssa sekarotuisiin. Huomasin, että pienten nauhakehät olivat alkamassa joten ei muuta kuin Mico nopeasti häkkiin ja minun täytyi viedä Kity kehään. Kehässä olin etsimässä juuri meille paikkaa kunnes Kityn omistaja tuli Mimin kanssa sinne, koska halusi itse esittää Kityn (Hyvä, sillä en kuitenkaan olisi osannut :-D).  Samalla sitten totesi, että Mimillä on vielä kehä kesken joten ei muuta kuin pikainen koiran vaihto ja syöksyin Mimin kanssa takaisin kehään. Seisotin vain Mimiä ja nauhat annettiin, kun liikkeet sun muut oli jo katsottu. Sininen napsahti. 
IMG_7184 
Melkein samantien pienten siniset loppui ja kerroin pikaisesti mihin Mimin pitää seuraavaksi mennä, sillä minun piti jo kiirehtiä Micon kanssa kehään. Siinä vaiheessa Micolle oli jo turhan paljon häiriötä ja alkoi hetkeksi satamaan, joten seisominen ei tosiaankaan ollut priimaa joten en yllättynyt, että meidät käteltiin pois. Hieno poika silti. :)
Mimi oli sin. 2 ja Kity sin. 3. Koiria ei ollut niin paljon kuin nyt näissä muissa mätsäreissä, pieniä  vain kolmekymmentä.
IMG_7189 
Toukokuussa on aika paljon koiramaista puuhaa luvassa. Maanantaina alkaa se arkitokokurssi joka kestää viisi kertaa. Meinattiin suunnata vielä kahteen mätsäriin, toiseen Ellan kanssa ja toiseen Emmin. Viikon päästä olenkin sitten koko viikonlopun RC show'ssa töissä. Ilmoitin Emmin möllirallykisoihin alo-luokkaan ja samalla  tuli hullu päähänpisto ilmoittaa myös Ella, mutta vain tosimölli-luokkaan. Oletan, että Emmillä menisi vähän paremmin, jos vain on hyvällä innolla. Ellasta sen sijaan en osaa yhtään sanoa. Itse osaan kyltit, mutta Ellan kanssa ollaan treenattu rallyä tosi vähän. Onneksi sillä on vähän tokotaustaa. Suuria tavoitteita meillä ei siis ole :-D.
Kuvat ovat yhdeltä lenkiltä kun Ella ja Emmi löysi mutaisen ojan, voi kuinka iloisia aussielapset löydöstä olivatkaan ja kuraisia!

2 kommenttia:

  1. Hauskat kuvat :D Toi mätsärisählinki monen koiran kanssa kuulostaa erittäin tutulta... Ainakin sen videon perusteella mikä täällä joskus oli Ellasta, mä veikkaan että hienosti teillä menee :)

    VastaaPoista
  2. Jatkossa ehkä pitää tyytyä yhteen koiraan :D ellei sitten ole jotakin varaesittäjää. Ella kun on vaan sellainen, että kävisi mieluusti moikkaamassa jokaista ihmistä ja koiraa joten en tiedä pystyykö keskittymään häiriössä ja suurimman osan liikkeistä suorittaa vinossa, onneksi on vain mölli..:DD

    VastaaPoista