sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joulupukin pikku apuri

Elikkä nyt se sitten tuli...Joulu!
 Meidän joulu alkoi Emmin pitkällä aamulenkillä ja lahjojen paketoinnilla. Emmi yritti auttaa kaikella mahdollisella tavalla: heti kun suun kohdalle osuu lahjanaru pitää se ottaa ja repiä , kun saa otteen lahjapaperista pitää ottaa suuhuun juosta karkuun ja repiä , roskiksesta pitää hankkia kaikki mitä saa ja repiä , pehmolelut pitää varastaa ja tehdä niille ruummiin avaus repimällä silmät, nenät, korvat, hännät ja lopuksi    
vielä repiä ulos kaikki sisälmykset niin että koko olohuone lainehtii pumpulissa ja siis repiärepiärepiä kaikki suuhun osuvat tavarat.
Sen jälkeen vielä Emmi sai päivälenkin ja päivällä aikasin iltaruoan koska lähdimme sukulaisille viettämään joulua....
                                                     Emmin joulukalenteri on tyhjä mikä tarkoittaa joulua :)
 tonttu Emmi

 Emmillä oli tuollainen upea kauluri, mitä ekana piti repiä, mutta loppujen lopuksi jätti rauhaan ja antoi koristaa kaulaansa;)
Taustalla Emmin pari hoideltua pehmoa..:D


tuo tonttulakki ei pysyny kauaan päässä:D

... Kun tultiin kylästä Emmi oli ihan sekaisin ei tahtonut millään pysyä paikallaan:D. Iltalenkillä kun käytiin sekin  piti suunnilleen juosta jotta pääsisi takaisin kotiin avaamaan lahjoja:D No kai sen oli ne pakko antaa avata:
 Emmin lahjat
 ne sitten Emmi repi auki
Ekan lahjan anto oli virhe, koska siellä oli mun ostama lahja josta paljastui ydinluu (kyllä mamma tietää että tie koiran sydämmeen käy ydinluun kautta) ja sen takia muut lahjat ei oikeen innostanut halusivain syödä luuta:D
 Lahjoista paljastui hirvee määrää nameja
 joista paras oli ydinluu
sai myös leluja mistä kaikista tykkäsi (keskimäinen on ihan Emmi näköinen)

 koiran suklaata


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti