tiistai 20. joulukuuta 2011

Liina ja hampaiden pesua

Oltiin kyläilemässä ja siellä oli hoidossa Liina saksanpaimenkoira. Emmi yllätysyllätys pelkäsi Liinaa joten eivät tulleet toimeen eikä niitä voitu ulkonakaan totuttaa kun Liinalla on kynsitauti :( (oltiin siis koko viikonloppu kylässä) tytöt vain olivat sitten eri huoneissa. Tosin sunnuntaina kävimme lenkillä koirien kanssa ensin kokeiltiin, että minä ja Emmi käveltäisiin edeltä ja Liina tulisi perässä. Se ei kovin hyvin onnistunut kun Liina veti hirveesti meidän perään ja Emmi ei voinut kunnolla kävellä kun piti koko ajan vilkuilla taakse.  Mutta tehtiinkin sitten toistepäin Liina meni edeltä ja me seurattiin Emmin kanssa perässä, se meni hyvin Emmi näki silloin koko "lauman" ja Liina ei vetänyt enään. Oltiin vain lopuksi n. 2 metrin päässä Liinasta Emmin kanssa, mutta tytöille ei kuitenkaan tullut minkäänlaitsa rähinää:)
                                                                              Liina


Pestään n. kerran viikossa (välillä useimmin tai harvemmin riippuu hampaiden likaisuudesta) Emmin hampaat. Eli eka valitsen sopivan kokoisen harjan sitten laitan siihen koirille suunnattua hammastahnaa ja alan pesemään Emmin hampaita sivultapäin. Emmi ei anna vielä pestä hampaiden sisäpintoja, mutta muuten antaa ;).
                                                   Tätä mieltä Emmi on hampaiden harjauksesta :D

                                 Ihan tavallista mustista&mirristä ostettuja koirien hammastahna ja hammasharjoja (pakkauksessa tuli useampi hammasharja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti