lauantai 10. maaliskuuta 2012

Ninnan tapailua,temppuilua ja trimmailua


Kun meillä ei oo nyt mitään treeni paikkaa kolutukset alkaa vasta lumien sulattua niin ollaan joduttu vähän ite keksii Emmille kaikenlaista tekemistä. Oon opettanu sille temppuja uusimpia ovat lelujen siivous, niijaus ainakin ja tänään opetin kierimisen ja Emmi osaa myös peukun nyt opetin lisää sormia: etusormen ja pikkurillin.
Oltiin sovittu myös että tavataan Ninna ja omistajansa tänään koirapuistossa. Aluksi puistossa oli myös pari suursnautseria joista toinen oli vasta 7kk joka oli rakastunut Ninnan häntää jo söi sitä koko ajan. Lähtivät kuitenki melko nopsaan pois joten tytöillä oli koko puiston verran tilaa leikkiä ja niin ne myös leikkivät.

Trimmasin viikolla myös Emmin korvat loppu tulos ei ollut kovin kaunis toisin sanottuna kammottava. Siitä on niin pitkä aika kun viimeksi trimmasin että taidot alkaa kadota jos sellasia taitoja on ees ikinä ollut, epäilen.
Ehkä joskus parin viikon kuluttua toi alkaa muistuttamaan enemmän koiraa kuin jotain lepakkoa :)

Tänään kävi tosi 'kiva' juttu kun tuli yks meijän tuttu Senni ja sen omistaja juttelemaan. Emmillä oli ylipaljon energiaa+ Sennillä juoksu se ei hyvää seurannut joten tytöt olisivat alottaneet tappelun mutta hihnat olivat onneksi kireällä ja autoin vähän jalalla siirtämään Emmiä kauemmas mikä ei ehkä ollut mailman järkevin idea sillä tietysti Emmin suu tarrasi mun jalkaan. Kiva hampaanjälkimustelma siitä sitten seurasi, kiitos Emmi >:)
Kuvasaldo jää tällä kertaa vähemmälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti