torstai 1. maaliskuuta 2012

tuleva kevät

Oon täs alkanu suunnitella mitä keväällä alettaisiin tehdä Emmin kanssa.
Löysin heiluvanhännän sivuilta parikin kurssia jotka ovat kuin luotu Emmille. Eivät mitään halvimpia ole mutta ovat kyllä hintasa arvoisia kun ollaan ennenkin käyty ja Emmi oppi siellä tosi paljon verrattuna joihinkin koulutus paikkoihin. Mutta siis ensi viikolla olisi tarkoituksena mennä kurssille nimeltä "ovikello ja tervehtiminen" koska Emmi on yhdistänyt ovikellon äänen haukkumiseen joten toivottavasti kurssista olisi apua :)
Tän kuun lopulle oon bongannut yhden mölli tokon johon voitaisiin mennä (ei ole vielä täysin varma) Emmin ja Mimin kanssa. Tämä kyllä vähän mietityttää kun on toko treenit jäänyt vähän vähemmälle talven aikana kun meillä ei ole mitään hallia jossa treenata, mutta ehkä mennään naurattamaan tuomareita paikan päälle ;)
Lumien sulattua aijomme ilmoittautua Porvoon palveluskoirien hakuun toivottavasti ryhmissä tilaa.
Muita varsinaisia suunnitelmia ei vielä ole kehittunyt, mutta siinä nyt sitte pari:)

Eilen oli tosi ihana sää!:) Oisi ollut kokeisiin lukua mutta jotenkin pitkä peltolenkki oli taas houkuttelevampi. Pelloille oli ilmestynyt heposia joita käytiin moikkaamassa . Emmi on ollut jotenkin huonovointinen aamulla jo yökkäili ja päivällä oksensi ja yöllä eikä ruoka meinannut maistua muuten vaikuttaa terveeltä. Mua vaa pelottaa ettei vaan olisi syönyt mitään myrkkyä kun Emmi usein syö maasta jotain (vahingossa tietysti kun luulen että haistelee)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti