sunnuntai 27. toukokuuta 2012

kahdella rannalla

1 ranta
Nyt on ollut aika kuuma joten ei olla oikein viitsitty lähteä kauheesti mihinkään lenkkeilemään mitä nyt metsässä käyty, mutta tämä sää olikin mitä parhain rantailuun! Viikolla kävimme Herttoniemen rannalla Mimin kanssa. Siellä kävi myös yksi valkkari, mutta eipä näitä se kumemmin kiinnostanut. Noin tunnin koirat ehtivät uida tai oikeastaan vain Mimi ui sillä ei tota Emmin uimista voi siksi oikein kutsua. Emmillä on oma Emmiuinti taktiikka mikä on tälläistä:
mene puoleen väliin pöksykarvoja veteen ja hauku. Silloin tällöin voin kunnolla uida, mutta niin että ei selkä ja häntä kastu.
 Että sellasta:D uikohan kukaan muu koira Emmiä ;). Mutta niin elikkä tunti ehittiin olla kunnes labbismix Mocca lyöttäytyi seuraamme ja jostain kumman syystä Emmi ei siitä yhtään tykännyt vaikka yleensä on Mocan kanssa niin kiltisti, outoa, oli vissiin päättänyt että ranta on hänen. Niimpä päätimme siirtyä kallioille auringon ottoon.

2 ranta
Lähdettiin myös käymään toisella koirauimarannalla joka sijaitsi Sondbyyssä. Ensin oli ongelmia löytää paikalle kun ollaan siellä vain kerran aikaisemmin käyty ja se oli viime kesänä, eka ajettiin väärään paikkaan, mutta muistinkin yhtäkkiä mistä piti mennä ja loppujen lopuksi ranta löytyi. Ranta on tosi hieno merivesi on niin kirkasta ettei sitä mereksi voisi uskoa ja hiekka on sellaista ihanaa pehmeää rantahiekkaa..:) Tällä kertaa ei ollut ketään kaveria mesissä, mutta rannalla oli kuitenkin Emmille kaveri nimittäin bretoni poika. Bretonin lähdettyä jäi ilman Emmi kaveria joten jouduin itse sitä viihdyttämään kepin kanssa. Vesi oli ylättävän lämmintä joten uskaltauduin itsekin pään kastamaan ja jalat kokonaan, joten veden täytyi olla tosi lämpöstä että minä sinne uskalsin mennä tälläinen vilukissa kun olen ;D

Emmiuintitaktiikka

Mimi


Jos Mimin kanssa ei kukaan leiki alkaa se heittämään itse itseellen keppiä niin että laittaa kepin etutassujen taakse ja alkaa vähän niin kuin kaivamaan niin että keppi lentää kauemmas ja hakee sen ja sitten sama rumba uudestaan.


äkki jarrutus

Mimi, Mocca&Emmi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti