perjantai 1. kesäkuuta 2012

Treeneissä

Eilen oltiin arkitoko treeneissä Emmin kanssa ja Ninnankin piti tulla, mutta oli jäänyt sunnuntaina auton alle jonka vuoksi jäi kotiin lepäämään, en tiedä mitä oli käynyt mutta ainakin aivotärähdyksen oli saanut :(
               Kenttä on ihan meidän lähellä joten kävelimme sinne. Ensin oli aika australia painotteista sillä meidän lisäksi siellä oli myös australianterrieri jonka kanssa Emmi tutustui. Hetken kuluttua alkoi valumaan vähän lisää porukkaa paikalle sakemmanin pentu, sekarotuinen, bouvier (siitä en ole ihan satavarma), holsku, affenpinseri, australianterrieri ja me (+Ninna) saattoi olla muitakin mutta ajatus ei oikein nyt kulje joten ei tuu oikeen ketään mieleen.

Ensin tehtiin sivulle menoa, istumista, maahan menoa, seuraamista ja ne Emmi nyt osasikin jo. Tehtiin myös sitä että pujoteltiin toisten koirien läpi sekin sujui Emmiltä tosi hyvin Helena (kouluttaja) sanoikin että" tää nyt on hänelle vähän turhaa ku ei se ees vilkase toisiin koiriin pääasia että omistaja tulee perässä" Lopuksi teimme vielä luoksetuloa joidenkin koirien kohdalla ei edes uskallettu päästää irti tai joillekkin pidettiin aluksi kiinni ja kun omistaja kutsui niin päästettiiin irti. Mutta Emmin sain jättää yksin paikalla oloon ilman että kukaan pitää kiinni. Ennemminkin jos Helena olisi pitänyt kiinni olisi varmaan ollut ihan kauhusta kankeana, ei muistanut Helenaa vaikka vuos takaperin olimme hänen kursseillaan oltu. Luoksetulon tehtyä sai lähteä kotia kohti. Tämä kurssi nyt taitaa olla Emmille liian helppo, mutta pääasia että Emmillä on hauskaa ja tekemistä :) Ensi viikolla meitä ei treeneissä näykkään koska omistajat lähtevät viikoksi Viroon ja Emmi jää tänne hoitoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti