sunnuntai 19. elokuuta 2012

Turistit

Torstaina päätettiin lähteä Emmin kanssa turisteilemaan mätsäriin. Heti portilla jo ehdin luulla että emme pääsekkään sisään koska siellä oli vastassa tarkastajia jotka tarkistivat rokotustodistuksia. Joten enhän mä ollut tajunnut tietenkään rokkaria pakata mukaan kun turisteiksi oltiin tultu, mutta onneksi päästiin jotenki luikkimaan sisälle tarkastajien välistä.
 Mätsäri järjestettiin tuomarinkartanossa, siellä oli kaikki FCI-luokat Mimi kisasi sekarotuisissa ja Ruusa 8-luokassa.

            Sää oli onneksi tosi hyvä koko ajan. 
Mä kävin osallistumassa yhteen arvontaan ja sieltä ihme ja kumma voitto tulikin joka tosi harvinaista mulle, no eipä se kuitenkaan ollut mikään hieno palkinto miesten XL-kokoinen takki :D.


      Mimi ja Ruusa olivat siis osallistuneet mätsäriin, hienosti meni molemmilla. Mimi oli sinisten kolmas ja Ruusa sai sinisen eikä sijouttunut ja syynä oli muka se että ei ollut turkkia! siis mitä eihän mätsäreissä ulkomuotoa kuulu katsoa vaan esiintymistä..:o Ruusa kylläkin esiintyi tosi hyvin ja oli aika innokas johtui varmaan Emmin hauskasta seurasta ;D.


Emmi oli katsojana siis, välillä boxissa ja välillä käytiin kiertelemässä. Tosi kiltisti oli koko ajan, loppu peleissä alkoi tosi turhautua häkissä kyykkimiseen joten leikkiminen maistui. Mätsärin jälkeen olisin luullut että kotona olisi vielä energiaa jäljellä, mutta ei sitä ollut, vaikka ei oltu osallistuttukaan. Mätsärissä oli n. 300 koiraa niiden kaikkien haistelu ja muut hajut olivat saanneet vissiin koiruuden väsymyksen partaalle.

Verratkaapa näitä kahta kuvaa ylempi on otettu viime syksynä samoihin aikoihin kuin nyt otettu alempi :D Ylemmässä on väriltään auspai mutta karvalta perunkarvaton kun taas nyt se muistuttaa enemmän tolleria ja karvaa löytyy jo hieman enemmän. 

RuusaHulluhauva on tulossa:D
Tarkkana syö luuta:D


Voisko joku ihana ihminen kertoa et näkyykö video?:):)

Illalla terasilla :)


Emmi nukkuu melkein aina lattialla vieressäni kun kirjoitan blogia, nytkin se on siinä ja näkee unta: tassut vispaa ja haukkuu unissaan..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti