keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Trimmaukseen-->

Emmi oli alkanut tossa viime aikoina näyttämään hirveeltä räjähtäneeltä karvakasalta. Korvakarvat sojotti minne sattuu ja tassukarvat oli ihan järkyttävät, alko oikeest naurattamaan ne oli ainakin 3cm pitkät!:D Empä oo aikasemmin yhtä komeita tassukarvoja nähnyt, haha. 
Ettei meille kaikki vastaan tulijat nauraisi ja että välttyisimme kasvattajan pyötymiseltä (jonka olisi oikeest varmaan tehnyt jos olisi nähnyt Emmin ;D) päätin vihdoinkin ottaa sakset käteen, nostaa Emmin pöydälle ja leikata ne järkyttävän naurukohtauksen antaneet tassukarvat menemään. Korvakarvatkin sitten leikkasin koska nekin tosiaan olivat hieman pommin alle jääneen näköiset, vaikka Emmi oli valmis poistumaan trimmauksesta jo esimmäisen tassun kohdalla. Tosi pitkään meni mikä ei ole ihme, pitäis ehkä trimmata toi koira useammin..:D

Luonnossa noi oli vielä pidemmän näköiset :D
Ei tarvitse valittaa, mä en tosiaankaan ole mikää maailman mahtavin trimmaaja, mutta eipä kotikoiralla tarvitsekkaan olla mitkään täydelliset karvat ;)

Eilinen päivä meni tosiaan trimaamisessa, mutta ehittiin me Mimin ja Emmin kanssa kuitenkin metsässä käymään.
Tänään mentiin E:n ja Jekun kanssa reilun kahden tunnin remmilenkille sellaiseen paikkaan jossa ei olla ennen käyty, Emmi tykkäsi kun sai vähän uusia hajuja ja olihan se ihan mukava munkin mielestä saada vähän uuttaa maisemaa vanhan tutun tilalle ;). Oon tosiaan yrittänyt tällä viikolla varata aikaa E:lle paljon, koska se ei varmaan osaa aavistaakkaan että sen omistaja istuu perjantaina aamu seitsemältä lentokoneessa Jekun omistajan kanssa nokka kohti Teneriffaa ja hänet "hylätään"  ja "laitetaan" menemään Ellan luokse Porvooseen hoitoon siksi ajaksi.  No ei vaineskaan eiköhän Emmille tule olemaan hauska viikko luultavasti vinkuu vähän meidän perään kun lähdetään (tai nukkuu, koska poistumme kodista viiden aikaan jolloin Emmi normaalisti vetää sikeitä) ja myöhemmin "unohtaa" meidät eikä huomaakkaan kun ollaan jo palattu takaisin. Jekunkin kohdalla on luultavasti sama juttu. 
Epäilen että tämä viikon erossa olo on raskaampaa meille omistajille kuin koirille, haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti