maanantai 11. maaliskuuta 2013

Itsetehty pannat ja peti!:)


Tänä vuonna oon innostunut väsäilemään Emmille parit pannat ja Ellalle pedin :)!

Eli vuoden alussa joissain vaiheessa aloin tekemään Ellalle petiä ja se valmistui helmikuussa. Pari päivää pidin sitä itselläni ennen kuin luovutin sen Ellalle ja siinä ajassa Emmi ehti jo rakastua siihen vaikka yleensä ei pedeistä perusta, Ellalle sen kuitenkin annoin kun niin olin ajatellut. Ellakin tykkäsi pedistä ja meni myös siihen heti nukkumaan :), Emmi oli ollut vähän ihmeissään kun oli viennyt pedin pois, mutta yllätyi kun se löytyikin seuraavan kerran Ellan luota, tietysti Emmin piti nuuhkia se tarkkaan ja nukkua yölläkin siellä vaikka yleensä nukkuu ihmisten kanssa ja peti oli tosiaan toisella puolella taloa :DKun peti oli valmistunut innostuin tekemään Emmille pannan ja tietysti sitten hurahdin pantojen tekoon ja tein heti perään toisen, olisi tehnyt mieli tehdä vielä lisää, mutta onneksi ei ollut enään mitään kivoja kankaita, ehkä sitten myöhemmin taas ;DIte oon aika tyytyväinen, sillä tosiaan ekaa kertaa vasta tein :) Mielipiteitä saa antaa :)!

5 kommenttia:

 1. Mun mielestä noi pannat on tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana peti ja pannat! Tee postaus noitten tekemisestä? Itteäni ainakin kiinnostais tosi paljon, varsinkin tuo peti! :)

  VastaaPoista
 3. Lauriina/
  Kiitos!

  jjuuulia/
  Kiitos, pannan tekoon löytyy varmaa joku hyvä ohje netistä, mutta joo kyllä mä tosta pedistä voisin ohjeen tehdä :)

  VastaaPoista
 4. Kauheen kivoja pantoja ja peti on kans tosi makee :D Meiti teki Lucalle joululahjaksi pannan ja innostusta olisi vielä tehdä lisääkin, kun niin helposti saa juuri sellaisen pannan kuin haluaa. (:

  VastaaPoista
 5. Kiitos:) pantoja on kyllä tosi kiva tehdä, siihen hommaan jää koukkuun :D!

  VastaaPoista