sunnuntai 18. elokuuta 2013

siisti Ella

Ollaan käyty tällä viikolla pari kertaa treenamassa rallytokoa. Kerrankin olen muistanut ottaa Emmille veden mukaan ja huomasin kyllä kuinka paremmin jaksoi keskittyä kun sai välillä juoda.
Olen ollut molempiin treeneihin todella tyytyväinen, saatiin tehtyä jopa kaksi kertaa 13 kyltin rata ilman nameja, Emmi toimi tosi hyvin.
IMG_9045   Emmin seuraaminen on ainakin innokasta, tassut lentää joka suuntan ja täysillä mennään, (ei ehkä täydellisintä tokoseuraamista mutta rallytokoon sopii oikein hyvin) joten Emmillä on ollut vaikeuksia huomata kun käännytään jonka takia opetin käskyn "kääntyy" ja nyt Emmi pystyy valmistautumaan käännökseen ja kääntymään mun kanssa samaan aikaan joten siinäkään ei ole enään ongelmaa.
Emmi tulee aina oikeelta sivulle, joten pitää alkaa opettamaan sille nyt sitä, että tule vasemmalta sivulle, joskus se on sen osannut joten eiköhän se uudestaan nopeasti opi, onneksi saa näyttää kädellä.
Huomasin että meidän yhteistyökin on parantunut. Kunpa kurssi jo alkaisi niin saataisiin vähän häiriötä Emmille ja neuvoja joihinkin kyltteihin.

IMG_9054IMG_9037IMG_9024elokuu133 Torstaina Ella kävi elämänsä ensimmäisen kerran trimmauksessa kasvattajalla, suurta muutosta ei tullut, mutta siistimmäksi muuttui. Kasvattaja sanoi että Ella on melko hyvässä karvassa siihen nähden että sillä on juuri ollut karvan lähtö, onneksi, ehkä me saadaan siitä vielä pesussa tuuheampi karvainen. Jos joku ei muista niin ollaan tosiaan ensi viikonloppuna menossa Ellan ekaan näyttelyyn, jännittää. Sitä ennen kuitenkin käydään mätsärissä joten toivottavasti muistaisi sitten miten pitää käyttäytyä.
IMG_9028   Näissä kuvissa Ellaa ei ole siis harjattu eikä pesty joten toivottavasti muuttuu vielä vähän siistimmäksi :D.IMG_9047

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti