tiistai 20. elokuuta 2013

sinisten kakkosia

20130820_185018
Koneenkentällä pyörähdettiin mätsärissä jossa isoja oli vain 15. Tuomarina toimi eräs melko vanha mies, joka oli kyllä omasta mielestäni melko huono.. Ei pystynyt kumartumaan tai kyykistymään koirien luo oli varmaa selässä jotain vikaan ei tietysti itselleen mitään voi, mutta oli aika hassu valinta mätsäri tuomariksi. Monet koirat pelkäsivätkin sitä tosi paljon, jopa Ella vähän joka rakastaa kaikkia, puhui myös tosi käheästi ja möreästi mikä teki miehestä varmasti myös sen takia monelle koiralle pelottavan. Jos joku koira pelkäsi, otti vain kiinni ja katsoi hampaat vaikka kuinka yritti päästä karkuun :/ Ellallekin tarras vaan päähän kiinni ja avas suun, meitä se ei kuitenkaan haitannut koska Ella saikin saada vähän erilaista kokemusta sunnuntaita varten, sen sijaan jos mulla ois ollu Emmi mukana nii se ois varmaa ihan oikeesti purrut sitä, pelkään niin paljon just tollasia ihmisiä :D. Me saatiin sininen nauha koska tuomari piti parina ollutta flättiä kauniina ja tykkäsi sen liikkeistä enemmän, sanoi kuitenkin että molemmat esiintyivät tosi hyvin.
Sinisten kehässä me sijoituimme toisiksi. Kun tuomari tuli meitä kättelemään en pystynyt oikealla kädellä sitä tehdä koska oli ihan rasvainen nameista johon tuomari kommentoi paheksuvasti "kaikki tunkee koirille kehässä jotain nameja" hetkinen eikö mätsärit ole just tarkotettu sitä varten, että tullaan treenamaan koirien kanssa ja mun mielestä siellä kylläkin saa palkata ja melkein kaikki tekee niin, että joopajoo. Palkinnotkin olivat niin huimat kuin ruusuke ja muovikuppi :D.
Ella esiintyi kuitenkin erittäin hyvin mikä on pääasia, pitää vain treenata sitä että asettaa takajalat oikein ja katsoa ettei peitsaa, (koska tuomari sanoi että tekee niin tai siis ehkä tekee en ole varma kun en oikein osannut päätellä mitä se murahdus tarkoitti :D) , jonka takia jouduttiin juoksemaan enemmän.
Postauksen kuvat ovat maanantain lenkiltä, kun kameraa nyt ei mätsärissä mukana ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti