maanantai 10. helmikuuta 2014

"Aurinkoinen" retki Suomenlinnaan

Mulla on ollut valokuvausinto kadoksissa jo pidemmän aikaa mikä on varmasti näkynyt myös blogissa. Nyt tuolla ulkona on muutenkin niin harmaata ja loskaista, että ei innosta yhtään kuvailemaan..
IMG_4910       Kävin perjantaina pitkästä aikaa tapaamassa Jekkua, ilman Emmiä tosin. Tuli siitäkin mieleen, että olisi niidenkin aika taas nähdä. Ehkä sitten treenien muodossa.
IMG_4915       Joka tapauksessa oltiin lauantaina Suomenlinnassa kera Emmin ja Kityn. Sää oli aika kaamea, kun jalat kirjaimellisesti uivat vedessä ja maa oli ihan jäässä, mutta hyvän seuran takia se ei kuitenkaan menoa haitannut. Lenkin jälkeen koirat olivat saaneet vähän purkaa energioitaan ja rauhassa tyytyväisinä matkustivat lautassa takaisin (tai oikeastaan Emmi matkusti meno matkallakin jo ihan rauhallisesti, mutta Kity sen sijaan ei malttanut millään odottaa pääsemistä juoksemaan) keskustaan.
IMG_4916        Viikon aikana oli kertynyt ihan tarpeeksi väsymystä ja stressiä joten oli ihanaa kun sai sunnuntaina nukkua myöhään eikä tarivinnut kiirehtiä mihinkään. Parasta tietenkin rauhallisissa aamuissa on se kun herää oman karvakerän viereltä takatassut naamallani (ei kyllä haittaa yhtään, koska Emmin tassut tuoksu oikeesti tosi hyvältä, hah). Emmillä on hassu tapa nukkua väärinpäin pää kohti jalkopäätä ja tietysti selällään.
IMG_4919 Aamupalani jälkeen lähdettiin samaiselle aamulenkille jonka viime viikonloppunakin kävimme. Mietin toisinaan, että mistä tuo koira saa kaiken energiansa kun taas sai hirmuisia hepuleita ihan kuin ei olisi muka saanut liikuntaa pitkiin aikoihin. Kai sen täytyy olla tämä talvi.
IMG_4923IMG_4934 IMG_4935
IMG_4939 Tänään Emmi pääsi näkemään taas Micoa ja Kityä, valitettavasti kuvia ei tule, koska tuo sää. Kesää ja aurinkoisia päiviä odotellessa!IMG_4931

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti