sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Ne saavat meidät puhkumaan elämäniloa ja leikkisyyttä ilman mitään syytä

IMG_4582
Alku viikosta päivät kului kokeseen lukiessa jonka takia Emmin kanssa touhuilu jäi vähemmälle. Loppu viikkoa kohden Emmin energiamäärät alkoivatkin kasvamaan.
IMG_4602   Emmi on nyt lumien tultua ollut tosi hyvällä tuulella, sellainen talven lapsi kun on. Joskus se tekee sitä, että lyyhystää perässä, mutta nyt ei ole tehnyt vaan juoksee äkkiä kiinni jos jää vähänkin jälkeen.
IMG_4604IMG_4693 
Emmi on ollut niin iloinen kun on päässyt juoksemaan vapaana pelloilla ja metsässä. Se on juossut minkä jaloistaan pääsee ja saanut hirveitä hepuleita. On käyttänyt tosi hienosti esim. kun eräs koira tuli vastaan ja olisi halutessaan voinut mennä sen luokse kun itse olin kaukana. Luotin Emmiin ja sanoin "sivulle" heti totteli ja hienosti seuraamalla ohitti koiran. 
Emmi on myös käyttänyt hyödykseen australianpaimenien yhtä ominaisuutta eli kengurujalkoja, se tekee jättimäisiä loikkia mikä on hauskaa katseltavaa.
IMG_4617
IMG_4633 Leikittiin yhdessä metsässä ja Emmi oli niin iloinen kun annoin sille pitkästä aikaa huomiota ettei mitään rajaa.
IMG_4650
Emmin mielestä ehkä parasta lumessa on se, että sitä voi syödä ja sinne voi sukeltaa.
IMG_4658
Oon varmaan ainoa ketä tuo yllä oleva kuva naurattaa, Emmi näyttää ihan siltä kun kulkisi vain kahdella tassulla läpi tuulen ja tuiskun, haha.
IMG_4663      Emmi on luonteeltaan kuin mikäkin lapsi iloisesti hepuleissaan, ilmeisesti myös näyttää ulkonäöltään siltä nimittäin eräs nainen kysyi onko se pentu, haha.
IMG_4667IMG_4680       Olen kulkenut tämän hetkistä suosikkilenkkiäni nyt oikein urakalla. Se on hauska lenkki, koska maasto on monipuolista ja Emmi pystyy olla vapaana. Ei myöskään ole erityisen lyhyt taikka pitkä, mutta juuri sopiva kuluttamaan Emmin energiat. Reippaasti kävelemällä sen menee tunnissa. Tänään heräsin aikaisin aamulla jotta pystyisin rauhassa tehdä sen ennen kuin kaikki hiihtäjät sun muut heräisivät. Oli hauskaa kulkea kun ketään ei tullut vastaan.
IMG_4690 IMG_4686       Monet aussieihmiset ovat sanoneet, että heidän koiransa hymyilee joko ihmisten tyylillä tai sitten irvistämällä. Olen sen takia kiinnittänyt huomiota Emmin ilmeisiin ja toden totta silloin kun se on iloinen suupielet ylettyvät vähintään korviin asti!IMG_4709IMG_4702

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Emmi tuntuu tykkäävän lumesta yhtä paljon kuin Sofikin, meillä myös ollaan tosi innoissaan aina lumesta ja parasta tietysti lumen syöminen ja sinne kaivautuminen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :> Emmi suorastaan rrrakastaa lunta! Se on muutenkin niin ahne, että on vain iloinen kun on ilmaista "ruokaa" koko ajan tarjolla :D

   Poista
 2. Kiva löytää uusi aussieblogi :)
  Kaunis malli ja mahtavia kuvia sinulla täällä, ilmeissä tuttua aussiehölmöilyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa seurailemaan touhuiluamme! :)
   Aussiet ovat kyllä ihania vaikka vähän tollaisia hömelöitä ovatkin :D

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. ^ vahinkovastaus, piti lisätä oma kommentti että varsinki toi kymmenes kuva..... :DD

  VastaaPoista
 4. Empparoo pitää vaan hauskaa :D Mä onnistuin saamaan niin paljon Emmistä hulluja kuvia, että piti tehä niille oma albumi, vois joskus ehkä julkasta blogissakin kun on niin hauskoja, hah :D

  VastaaPoista