sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Koiraleiri 2014

Maanantaina alkoi koiraleiri. Olin siellä edellisen vuoden tapaan taas ohjaajana. Ensimmäisenä päivänä lapsilla ei ollut koiria mukana, mutta muina päivinä oli. Lapsia ja koiria oli noin kolmekymmentä joten vilinää ja vilskettä riitti.
IMG_0204
IMG_0214 IMG_0232
IMG_0219 Maanantaina otin Jekun meille hoitoon, koska tarvitsin sitä tiistaiksi lainakoiraksi. Jekku oli kuin luotu siihen hommaan, hienosti pärjäsi lasten kanssa vaikka iltapäivän puolella väsymys jo iski. 
IMG_0238
IMG_0244 Keskiviikkona itselläni ei ollut koiraa mukana, mutta leiripäivän jälkeen otin Mimin meille yökylään. En ymmärrä miksi en ennen ole varastanut Mimiä meille, on niin helppo ja ihana koira. 
IMG_0258 IMG_0284 Torstaina Ella tuli hoitoon joten sain siitä lainakoiran. Ellan käytös on parantunut viime vuodesta sillä silloin veti jokaisen lapsen kumoon, mutta nyt pystyin huoletta jättämään lapset Ellan kanssa, kun ei vedä läheskään yhtä paljon kuin ennen. 
IMG_0303 IMG_0319 IMG_0325 IMG_0334
IMG_0349        Lapset pääsi leirillä kokeilemaan erilaisia lajeja, kuten agilityä ja rally-tokoa. Torstaina järjestettiin mätsäri jossa arvosteltiin enempi ohjaajaa kuin koiraa. Iltapäivällä meillä oli vielä koiratanssi esitys johon jokainen leiriläisitä oli saanut tehdä oman esityksen. Postauksen kuvat onkin vain esityksistä sillä en ole pystynyt napsimaan kuvia ohjatessani lajeja. Mahtava leiri jälleen!

3 kommenttia:

  1. Oi vitsi, tosi hauskoja kuvia :D Kiva että teillä oli onnistunut leiri!

    VastaaPoista
  2. Hihi joo leiri oli kyllä super kiva :-)

    VastaaPoista
  3. Harmi kun leireille ei tule isoja koiria

    VastaaPoista