maanantai 15. syyskuuta 2014

Punaisten porukka

IMG_4350
Vasemmalta oikealle: Viva (Ellan sisko), Tamarin (Ellan isä ja Emmin puoliveli), Ira, Dino (Ellan veli) sekä Ella ja Emmi.
Eilen puolen päivän aikaan isäni heitti minut, Emmin ja Ellan Hakunilaan. Siellä treffattiin Viva ja Dino omistajiensa kanssa. Sekä hetken kuluttua myös Carita koirineen. Siitä hyppäsin tyttöjen kanssa Caritan autoon ja lähdettiin ajamaan kohti Sipoonkorpea. Kauniin aurinkoisen sään takia paikka oli aivan täynnä ihmisiä ja autoja joten päätettiin samantien lähteä ajamaan Sipooseen Caritalle.
IMG_4363
Ira
IMG_4370
Dino ja Ella
IMG_4375 IMG_4418
Tamarin
Siellä sitten kierettiin puolentoista tunnin lenkki kera punaisen jengin. Mietin ensin, että miten Emmi suhtautuu muihin koiriin, mutta hyvinhän se meni. Välillä Emmi vilautti kaunista hammasrivistöään, erityisesti Iralle, mutta se ei sinäänsä ole ihme sillä Emmi ei ole ikinä jostain syystä välittänyt saksanpaimenista. Ellalla nyt ei mitään ongelmia yleensäkkään sosiaalisuudessa ole, onnellisena juoksi muiden seassa.IMG_4423
 IMG_4424 IMG_4440
Viva
Koirat olivat lenkin jälkeen järkyttävän näköisiä, yllättäen etenkin Emmi, mutaisessa ojassa oli niin ihania pyöriä. Sen vuoksi jokainen pääsi vuorollaan pesuun ja siitä ulkohäkkeihin lepäämään siksi aikaa kun ihmiset grillaili. Ihastuttava 12-vuotias saksanpaimen mummeli Misty pääsi kuitenkin tekemään tarkkaa työtä, vahtimaan ruuan laatua. ;-)
IMG_4442 IMG_4446
Dino, Viva, Tamarin ja Ira
IMG_4452 IMG_4478 Muutaman tunnin kuluttua Carita heitti minut ja koirat takaisin kotiin. Emmi ja Ella oli tosi väsyneitä, molemmilta silmät lupsahteli kiinni. Ihanat koirat ja ihmiset, aurinkoinen sää ja hyvä ruoka, muuta ei onnistuneeseen ja super hauskaan päivään tarvita!

6 kommenttia:

 1. Mahtavan näköinen jengi teillä, koirilla oli varmasti huikeen hauskaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ehdottomasti! :D Vaikka pesun jälkeen koirat vähän mökötti, kerrankin kun on kunnolla likainen niin heti pitää puhdistaa, suorastaan eläinrääkkäystä..ainakin koirien mielestä ;D

   Poista
 2. Ah, näin monta aussieta! <3 Komppaan Tiiaa; koirilla on varmasti ollut ihan älyttömän hauskaa! :)

  VastaaPoista
 3. Oi että, onpa hienoja koiria! Usein sen huomaa kun monta samanrotuista treffaavat, että niillä tuntuu sujuvan yhteiselo ja leikkiminen poikkeuksellisen hyvin, kun ymmärtävät toisiaan ja "puhuvat samaa kieltä" :)

  VastaaPoista