sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Hupsu parivaljakko ja tosimöllit

IMG_4485       Oltiin lauantaina mätsärissä, ilmoitin Ellan isoihin, mutta sen lisäksi molemmat pääsi myös parikoiraan. Isoissa koirissa oli ehkä maailman hitain tuomari; kun pieniä oli arvosteltu jo kolmekymmentä isoissa hädin tuskin kymmenen koiraa oli käynyt kehässä. Ella esiintyi melko hyvin, tuomarin tarkastaessa takaosaa vähän kiemurteli, saattaa olla jumissa tai sitten muuten vain ei malttanut pitää kuin etujalat paikallaan. Sininen saatiin ja nauhakehässä menestystä ei tullut.
IMG_4512 Sitten alkoikin parikisa.Yllättävän hyvin koirat meni! Kehä oli vaan niin pieni ettei mahtunut oikein juoksemaan joka oli harmillista. Tuomari sijoitti meidät jopa kolmanneksi. Tyytyväinen tuohon kaksikkoon olen, ajattelin, että menisi paljon huonommin. :-D
IMG_4518 IMG_4553 IMG_4570
IMG_4600
Tänään lähdettiin Ojankoon rally-tokoilemaan. Mentiin Emmin kanssa tosimölli-luokkaan, kun aloon ei mahduttu. Oltiin ilmeisesti vähän ajoissa paikan päällä, kun mentiin vahingossa ekan ryhmän rataan tutustumiseen (tosimölli oli jaettu kahteen osaan, kun koiria oli niin paljon) tulipahan ainakin tupla tutustuminen. :-D
IMG_4589 
Ei ainakaan innosta ollut puutetta! Emmi suoritti radan hienosti pistein 99 ajassa 1:41:16 . Minuusta tuli taluttimen kiristymisestä kun joku rymisteli viereisellä agiradalla ja tietenkin Em kääntyi sitä katsomaan, onneksi se ei sen enempää häirinnyt suoritusta. Sijoittuttiin toiseksi. :)

2 kommenttia:

  1. Ei oo totta, teillähän meni tosi hyvin rallykisoissa! :) Superhieno Emmi, onneks lähditte sinne kisaamaan!

    Missasin ihan täysin parikoirakehän lauantaina, ois ollut hauska nähä teidät siellä. Mut oli kyllä tosi kiva nähä teiät muuten! :)

    VastaaPoista
  2. Emmi oli aika pähee <3 Kyllä se osaa jos haluaa, ehkä me joskus eksytään taas virallisiin..:)

    Oli joo! Mä yllätyin kun Sofi oli paljon pienempi mitä oon kuvista päätellen ajatellut :D

    VastaaPoista