tiistai 21. lokakuuta 2014

Pieniä suuria

Jekku tuli meille torstaina illalla hoitoon. Aamulla sain herätä siihen, kun eräs pikkumusta tökki niskaa sen merkiksi, että eräs unikeko voisi jo nousta. Olikin jo aika, sillä piti käydä hakemassa Ella kun sekin tuli viikonlopuksi meille.
IMG_5560 IMG_5606 IMG_5645        Ella on niin tarkka pitämään itseään puhtaana (toisin kuin eräs nimeltä mainitsematon Emmi) , että siitä ei ikinä tiedä milloin juoksut ovat alkaneet taikka loppuneet, mutta oletin, että olisi jo tarpeeksi aikaa kulunut. No eipä ollut! Nuori uros Jekku tietysti sekosi Ellasta eikä niitä voinut pitää samassa huoneessa, sillä Ellalla alkoi mennä hermot kun eräs takiainen oli koko ajan kimpussa. Jouduin sitten lenkittämään Jekun erikseen, mentiin pelloille jossa sai olla Kityn seurassa.
IMG_5695 IMG_5709 IMG_5736 IMG_5758 IMG_5793 IMG_5818 Alunperin oli tarkoitus, että Jekku lähtisi vasta lauantaina, mutta kun sen ja Ellan yhdessä olosta ei nyt tullut mitään joutui lähtemään jo illalla.
IMG_5808 IMG_5825 IMG_5827 IMG_5877 IMG_5883 
Lauantaina oli upea sää inhottavista sateisista päivistä poiketen! Lähdettiin lenkille jolloin Ella ja Emmi pääsivät purkamaan virtojaan. Emmi on ruvennut nykyään saamaan ihme hepuleita, ennen hepuloi tosi harvoin, mutta nykyään lähes tulkoon aina kun pääsee vapaaksi. Onhan se ihanaa nähdä kun toinen nauttii!

3 kommenttia:

 1. Oon niin ilonen että Nana on leikattu, juoksuajat on rasittavia poikakoirien suhteen :D Onneksi Jekun sai vietyä takasin kotiin.

  Sun kuvissa jotenki on aina niin kaunis valo, tykkään! :') Ihana nähdä onnellisia ja tyytyväisiä koiria <3

  VastaaPoista
 2. Joo sen on oikeesti todella rasittavaa.. Harvemmin joudun siihen tilanteeseen, että meillä olisi uros koira kylässä ja Ellalla/Emmillä juoksut joten ei onneksi sinäänsä haittaa. Leikkaaminen olisi varmasti ihan järkevä vaihtoehto kuitenkin!

  Voi kiitos <3!

  VastaaPoista
 3. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia nämä! Haastoin sut >> kuvahaasteeseen <<. :)

  VastaaPoista