torstai 2. lokakuuta 2014

Lämmin unohtuu, onhan lokakuu

Eilen oltiin todella pitkästä aikaa Emmin kanssa koirapuistossa. Ei yleensä koskaan olla, sillä jos sinne sattuu tulemaan riitaa haastava koira, alkaa helposti tappelu. Tykkään enemmän viedä Emmiä leikkimään tuttujen koirien kanssa ilman pelkoa huonoista koirakokemuksista. Emmi ei itse siis ole erityisen koirasosiaalinen. Emmi yllätti kuitenkin positiivisesti! Rupesi suoraan leikkimään yhdeksän kuukauden ikäisen labbiksen kanssa sekä tykästyi myös yhteen tiibetinspanieliin jota yritti kovasti saada leikkimään. Tuli niin hyvä mieli! Puistoon tuli myös toinen aussie ja sekarotuinen joiden kanssa kemiat eivät kohdanneet, Emmi ei kuitenkaan mitenkään välittänyt niistä kunhan pysyivät sopivan välimatkan päässä. Mukana oli myös Kity ja Mico. Mico tuttuun tapaansa riehui koko ajan muiden kanssa.
IMG_4689 IMG_4722 IMG_4726 IMG_4729 IMG_4739 IMG_4748 IMG_4763   syyskuu141          Kuvat ovat viime viikonlopulta, kun oltiin lenkillä metsässä.
Mä niin rakastan syksyisiä iltoja, saa lenkkeillä ihanasti rauhassa raikkaassa ilmassa . Koska Ella asuu maalla ei ole hirveästi erilaisia teitä jossa voisi kiertää lenkkejä (nyt en tarkoita metsää ja peltoja jossa yleensä mennään) vaan joutuu paria poikkeusta lukuun ottamatta kävellä edestakaisin. Siinä sitten helposti tulee käveltyä suunniteltua pidemmälle, kun ei tajua kääntyä, meidänkin mukamas lyhyt  iltalenkki venyi 15-20 kilometriin, hupsista.
  IMG_4666 IMG_4632 IMG_4604
IMG_4796
Huomenna mennään Kityn omistajien mökille. Viime kerrasta onkin kulunut hurjan pitkä aika, Emmi oli silloin vielä pentu!

6 kommenttia:

 1. Hieno Emmi kun oli nätisti koirapuistossa! :) Sofikaan ei viihdy koirapuistossa kauheen hyvin kun sekään ei oo niin koirasosiaalinen tapaus, mutta musta tuntuu että mitä harvemmin me puistoillaan, sitä paremmin siellä menee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli kyllä kiva :>! Se voi hyvin ollakin, ei ole silloin ainakaan niin paljon koiran omaa reviiriä varsinkaan jos käy aina samassa puistossa :)

   Poista
 2. Löysin eka kertaa sun blogin ja kuin luin blogin osoitteen niin olin ihan innoissaan, koska suurin toiveeni on saada oma aussi <3 ! Se on ihana rotu ja sun koirat ovat älyttömän söpöjä :3 Jään seurailemaan ja odottamaan innolla uusia postauksia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! :-) Tervetuloa seurailemaan meidän juttuja! Aussie on kyllä mahtava rotu, itelläni on kamala aussievauva kuume tällä hetkellä, onneksi nyt ei ole muuten sopiva hetki ottaa pentua..;D

   Poista
 3. Oi että, tosi tunnelmallisia kuvia! :) Kiva kuulla, että teiän koirapuistoilut on sujuneet. Nana on hauska koira, sitä ei voi viedä meidän lähipuistoon jos siellä on vieraita koiria. Vieraissa puistoissa, tai esimerkiksi Rajasaaressa Nana kuitenkin tulee aina toimeen muiden kanssa :D Se on varmaan just joku reviirijuttu, Nana ei koe omistavansa muita paikkoja kuin ton meidän lähipuiston tai jotain sellasta

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla kiitos :-) Emmi taas tulee yleensä paremmin juttuun jos muut koirat ovat siellä ennen sitä eikä toisinpäin :D

  VastaaPoista