lauantai 21. helmikuuta 2015

Hiihtolenkki

DSC_3505
Pari päivää sitten, kun oli vielä lunta lähdettiin hiihtämään. Olikin vuoden eka hiihtolenkki. Mentiin siis Petikkoon koirahiihtoladulle. Emmi muisti heti mistä oli kyse, mutta tekniikassa oli kuitenkin hiomista. Aluksi Emmi veti niin paljon, että hyvä kun pysyi pystyssä, kun oli sen verran liukasta. Sen jälkeen rupesi vähän tasoittumaan ja lopussa alkoi hyytymään, juoksi siinä vaiheessa mielummin vierellä.
Vähän epäilyttää päästäänkö enään tänä talvena suksien päälle, jotta voitaisiin treenata lisää. Ainakin ollaan nyt kerran käyty!
Asiasta toiseen, pyörähdettiin tänään mätsärissä jossa Emmi oli pun. 4. Siellä oli myös ilmanen lihastarkistus ja Emmillä kuulemma tuntui olevan kaikki kunnossa! Kovasti Emmiä jännitti, mutta hienosti antoi kuitenkin tutkia itsensä.


4 kommenttia:

 1. Tosi kiva kuva! :) ja mahtavaa kun voitte käydä hiihtämässä. (pidempäänkin, jos kelit sallisi) Meijän lähellä ei oo koirahiihtolatuja.. Mutta en tiedä, että olisiko siitä edes meille hyötyä kun koiramme pelkää jopa suksia, saati sitten että joku ventovieras tutkii sitä :/ Hyvä suoritus Emmiltä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Emmikin pelkäsi aluksi suksia, mutta ajan kanssa niihin on tottunut. :)

   Poista
 2. Voi hyvä Emmi, saat olla ylpeä koirastasi! :) Ärsyttää, kun talvella on niin vähän mätsäreitä. Keväällä sit taas.. :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos :') Niimpä, mutta kohta niitä alkaa taas paljon tulemaan. :D

  VastaaPoista