lauantai 16. toukokuuta 2015

Helatorstain mätsäripäivä ja näyttelytreenit

Maanantaina lähdettiin bussilla kohti Tuomarinkartanoa, jossa HSKP järjesti näyttelytreenit. Paikan päällä oli paljon koiria, pienet jouduttiin jakamaan kahteen osaan. Treenit sujuivat samalla tavalla kuin oltaisiin oltu virallisessa kehässä ja "tuomarille" sai esittää toiveita siitä mitä erityisesti haluaa treenata, meillä se oli se tuomarin kopeloiminen. Kouluttaja kehui ihan hirmuisen paljon meidän yhteistyötä ja saatiin muutenkin tosi kivaa palautetta.
Yhdessä vaiheessa yhtä koiratonta miestä pyydettiin tulemaan kopeloimaan koiria, jotta saataisiin treenattua erilaisilla ihmisillä. Itse en huomannut, että oli tulossa tarkastamaan, joten en ehtinyt seisottamaan Emmiä. Siitä saatiin kyllä todella hyvää treeniä; tuomari tuli yllättäen ja oli vieläpä mies (meillä ei ole ollut mies tuomareita aikaisemmin, joten se oli Emmille uusi juttu), mutta Emmi suhtautui tilanteeseen pätevästi, josta olen hirmuisen iloinen ja Emmi sai isot kehut.

IMG_9425
Pakollinen pönötyskuva! Emmi ei nyt seiso ihan parhaimmillaan ja turkkiakaan ei ole puunattu todellakaan, mutta upea se on silti!
Helatorstaina meillä oli jälleen mätsäripäivä. Olin unohtanut käydä kaupassa ostamassa hyviä nameja, joten jouduttiin pärjäämään niillä mitä meillä sattui mukana olemaan. No, eipä Emmi niistä sitten pahemmin välittänyt, joten ei ollut parhaimmassa vireessä. Emmi on kuitenkin niin hyvin oppinut kehässä esiintymään, että esiintyi tosi nätisti, vaikka sellainen tietty innokkuus oli normaalia vähäisempi. Parinamme oli upeasti esiintyvä nöffi, joten en ollenkaan ihmettele, että saatiin sininen. Sinisten kehään sain Emmiin innokkuutta lisää lelun avulla. Tuomari näköjään tykkäsi meidän menosta, kun huomasin yhtäkkiä olevani neljän parhaan joukossa! Faaraonkoira vei voiton ja me sijoituttiin upeasti kakkosiksi! Saatiin ihan mahtavia palkintoja, mm. vilkkupanta, joka meiltä puuttuu ja uusia leluja! Kotona Emmi taas niin ylpeänä kiikutti saamansa ruusukkeen äidille aussiemaisen tyypillisesti koko kroppa heiluen "Kato mitä mä sain, katso katso katso!!".


11 kommenttia:

 1. Paljon onnea mätsärimenestyksestä! Huikeat palkinnot. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Nyt on jotenkin mätsärit sujuneet ihan erityisen hyvin!

   Poista
 2. Olitteko te Oulunkylän mätsärissä? Himoilin siellä samannäköistä auspaita, mutta oma meno oli niin häslinkiä, etten mennyt moikkaamaan. :D

  VastaaPoista
 3. Mulla ei käynyt aiemmin noissa mätsärikuvissa silmään yhtään auspaita, mutta katos: me ollaan samassa kuvassa takavasemmalla! ;DD https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/q86/s720x720/11014872_10153299952577438_69998128672370520_n.jpg?oh=eede089a840fe338f38f57913d0e2bde&oe=55BF9793
  Me oltiin kanssa sinisten kakkosia pennuissa. :)

  VastaaPoista
 4. Hei mä muistankin teidät! Jäitte mieleen, koska kerroin kaverille kuinka Emmi oli taas tuijotellut niin innostuneena ohikulkevaa collieta. Emmihän ei ole mikään koirasosiaalisin tapaus, mutta pk colliet on sen heikkous :-D En tajua mikä siinä on, mutta jotenkin se on aivan hulluna nimenomaan niihin pitkäkarvaisiin!

  Minun itseasiassa piti laittaa noita meistä otettuja kuvia tähän postaukseen, mutta näköjään unohdin sen täysin...
  Onnea teillekin sijoituksesta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Onpa hauska!! :D Me käydään aina välillä siellä suunnalla mätsäröimässä, Hyvinkäällä asutaan. :)
   Meillä on seuraavan koiran rodut jo mietinnässä, ja australianpaimenkoira on näillä tiedoilla yksi eniten mietityistä. :) Ajankohtaista on aikaisintaan kahden vuoden päästä, mutta hyvä se on maistella. Elviksen kanssa päästään tosi kivasti kokeilemaan kaikkea, ja katsomaan mikä olisi se meille kiva juttu.
   Joten me ollaan sun sivuilla vakkarilukijoita! x)

   Poista
  2. Ompa kiva kuulla! Aussie on rotuna upea! Itselläkin haavena, että parin kolmen vuoden kuluttua voisi samaa rotua edustava pentu astella kotiin, jos raha tilanne sitten sallisi ja unelmapentue tulisi vastaan...:)

   Poista
 5. Onnea hyvin menneestä mätsäristä! :)

  VastaaPoista