lauantai 9. toukokuuta 2015

Match Showt 6. ja 9. toukokuuta

IMG_9200 IMG_9202 IMG_9217 IMG_9211 IMG_9238 IMG_9234 IMG_9209

Keskiviikkona olimme Emmin kanssa paikallisen koirayhdistyksen järkkäämässä mätsärissä. Ilma oli melko kaamea, sateinen, mutta onneksi ei ollut kylmä! Emmi esiintyi varsin kivasti, vaikkakin hieman jäykästi, taisi taas vähän tuomari jännittää. Saatiin punainen ja nauhakehässä vielä sijoituttiin kolmansiksi!

Tänäänkin lähdettiin mätsäriin, mukana Emmi ja Mico, tosin Emmi meni vain kehään. Emmi esiintyi vielä edellistä kertaa paremmin. Näyttää siltä, että ahkera mätsäreissä käyminen talvikauden jälkeen alkaa taas tuottamaan tulosta. Emmi myös ravasi tosi kivasti, sain siihen nopeutta hieman lisää ja nyt meneekin juuri täydellistä vauhtia. Myös tuomari tykkäsi meidän menosta, ensin saatiin punainen nauha ja nauhakehässä meidät ohjattiin kakkossijalle! Mahtavaa! Tuli niin iloinen mieli, kun sijoituttiin, vieläpä molemmissa, yleensä hukutaan runsaan koiramassan sekaan.

 Kuvista varmaan osaattekin jo päätellä, että näin jälleen Susua! Eilen illalla käytiin lenkkeilemässä auringon laskussa. Kaverini lähti mukaan jonka ansiosta sain Sususta ulkonakin kuvia, kun en viitsi siellä irti päästää. On se niin nätti.


4 kommenttia:

 1. Olitteko Hesan mätsärissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä oltiin! :-) Taisinkin bongata teidät sieltä, vitsi Nemo esiintyi hienosti!

   Poista
 2. Vau mitä kuvia, ihana Susu <3 Onneksi olkoon hyvistä mätsärituloksista! :)

  VastaaPoista