perjantai 26. kesäkuuta 2015

Mustaa, valkoista ja ripaus ruskeaa

IMG_1212

Erään leiripäivän jälkeen päätettiin jäädä tyttöjen kanssa kuvailemaan koiria Tränskändän kartanolle. Bussimme kulki aina puolen tunnin välein, joten jätimme menemättä siihen bussiin, jolla yleensä kuljemme. Meillä oli lähes tunti aika kuvailla koiria, jonka käytimmekin tehokkaasti. Tränskändän alue oli todella kaunista, joten ihan jokaista ihanaa paikkaa emme kerenneet ikuistamaan. Suunnitelmissa olisikin tehdä sinne samalla porukalla valokuvausretki tämän kesän aikana.
Ellan lisäksi kuvissa esintyy siis schipperke Jekku, villakoira Naomi, bolognese Hertta ja bordercollie Teddy.

IMG_1226IMG_1203
IMG_1036
IMG_1182IMG_1190 IMG_1163IMG_1217IMG_1198IMG_1178IMG_0775

8 kommenttia:

 1. Ihan sika hyviä kuvia! Muokkaatko kuviasi, ja jos muokkaat niin millä ohjelmalla?:)

  VastaaPoista
 2. Voi kiiitos <3 Kyllä, aina kirkkautta ja kontrastia säätelen gimp:llä :)

  VastaaPoista
 3. Upean näköinen tuo bordercollie! <3

  VastaaPoista
 4. Ted on melkoisen nätti poika <3

  VastaaPoista
 5. Toi teidän Ella on kyl niin kauniin värinen! :) Siis en oo ennen nähnyt ton väristä aussia vaikka koitin googlettaa ja googlettaa niin ei oo kyl ollu netissä kuvia tarjolla ihan noin valkosesta! Blue-merlea siinä harmaa-musta-sekotuksessa on kyllä paljon ja juuri tuota Emmin väristä esiintyy paljon mutta, tuo Ella!! Oon muutenki parina päivänä selannut sun blogin kuvia ympäri kun löysin tän ihan sattumalta kun googletin koira-blogeja,ja on kyl mitä ihanempia kuvia! Ei voi muuta sanoo kun, wautsi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla! <3 Kiitos kovasti! Ella on kyllä varsin vaalea red merle, ei niitä kieltämättä erityisesti missään näe. Onhan niitä todella vaaleitakin aussieita olemassa, sillä jotkut yhdistelevät merlejä koiria keskenään, se tosin ei ainakaan Suomessa ole sallittua terveydellisistä syistä... :)

   Poista