lauantai 20. kesäkuuta 2015

Tämän vuoden leirit

Tänä vuonna lasten koiraleirejä järjestettiin kaksi, nuoremmille (3-6 luokkalaisille) ja vanhemmille (4-9 luokkalaisille). Jälleen pääsin ohjaajatiimiin mukaan. Nyt, kun iän myötä on tullut uskottavuutta lisää, ohjailin enemmän lajeja. Tein rastiradan, jossa oli koira aiheisia kysymyksiä, opetin koiratanssia, rally-toko kylttejä ja näyttelyyn liittyviä asioita, sekä tietysti muutenkin auttelin kaikenlaisissa touhuissa.
IMG_0950 IMG_0946 IMG_0913 

Nuorempien leirien ensimmäisenä päivänä (maanantaina) minulla oli Emmi mukana. Lapsilla ei ollut sinä päivänä vielä koiria mukana ja Emmi oli lähinnä mallikoirana.

IMG_0317 IMG_0370 

Ihan tarkalleen en pysty muistamaan mitä jokaisena päivänä tapahtui, olin niin kuollut aina leiripäivien jälkeen ettei energiaa riittänyt kirjoittamaan muistiinpanoja. Joka tapauksessa tiistaina minulla ei ollut kumpaakaan koirista mukana, mutta keskiviikkona Emmi pääsi taas mukaan, koska treenasimme koiratanssia. Emmi sai näyttää muutamia bravuuri temppujaan, jonka jälkeen lapset pääsivät itse harjoittelemaan kera koirien. 

IMG_0395 IMG_0912IMG_0867 IMG_0544

Torstaina Ella liittyi joukkoon, se oli varsin innoissaan päästyään pitkästä aikaa leireilemään. Busseissakin matkusti niin nätisti, siitä, kun viimeksi julkisilla on joutunut matkustamaan on ties kuinka pitkä aika.

IMG_0582 
IMG_0661 

Perjantaina oli viimeinen leiripäivä, ohjelmana oli silloin muun muassa mätsäri ja houkutusten highway. Mätsärissä palkittiin punaisten ja sinisten neljä parasta. Houkutusten highway'ssa taas kahdeksan nopeinta koirakkoa, leiriläisiä oli siis yhteensä kolmekymmentä.

IMG_0433
IMG_0595 IMG_0885 IMG_0476 

Vanhempien leiri oli päivän verran lyhyempi. Siellä oli lainakoirille huomattavasti suurempi tarve, joten Ella pääsi enemmän touhuilemaan, olikin leiripäivien jälkeen todella väsynyt! Leiriläisiä oli peräti 37, joten vilskettä riitti. Monet lapsista ihastui ensimmäisenä päivänä Ellaan ja ei ainakaan tarvitse miettiä saiko Ella rapsutuskiintön täyteen, haha. Ellalla ylettyi hymy ainakin korviin asti, niin onnellinen oli saamastaan huomiosta. Ella käyttäytyi kivasti lasten kanssa, lenkeillä vain oli sen verran paljon perääni ettei suostunut liikkumaan, jos en kulkenut vieressä. 

IMG_0413 IMG_0780 IMG_0427 

Viimeinen leiripäivä oli tylsän sateinen, joten mätsäri tehtiin pikakelauksella. Loppu ajan leiriläiset askartelivat ja leikkivät sisällä. Ihan lopuksi tehtiin vielä sisätiloissa houkutusten highway, joka jaksoi lapsia naurattaa. 

IMG_0385 IMG_0842IMG_0442 

Leirit olivat aivan ihania, en kyllä valita tästä kesätyöpaikasta. Rotuja oli vaikka kuinka paljon, kuvissa näkyy osa koirista. Itse ihastuin yhden leiriläisen kultaiseennoutajaan, hän oli aivan ihanan sympaattinen ♥ . Muutenkin kaikki koirat ja lapset olivat todella mukavia eikä ongelmia taaskaan tullut. Ensi kesän leirejä odotellessa!
8 kommenttia:

 1. Kuulosti kivalta! Hyviä "tilanne"kuvia jotka mukavasti täyttävät tekstiä. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan kuulonen leiri on teillä ollut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella mukavaa! Kaksi viikkoa kului niin nopeasti :)

   Poista
 3. Ihana tunnelma näissä kuvissa! Siistiä kun on noin paljon erilaisia koiria ja niiden omistajia. Aika mahtavan kuuloinen leiri :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, jos tunnelma välittyy! Sitä yritin tavoitella :) Paljon jäi vielä ehkä mielestäni jopa kivempia kuvia julkaisematta, mutta tosiaan en kehdannut niitä julkaista, koska niissä näkyi lasten naamoja. Vain jälkimmäiseltä leiriltä tajuttiin kysyä kuvausluvat, joten siitä syystä. :D

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvin leirien meininki välitty tekstistä ja kuvista, kiva et oot mukana tollasessa toiminnassa :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla! Koirien parissa touhuaminen on parasta, kumpa siitä saisi itselleen ammatin, mutta hieman hankalaahan se on...

  VastaaPoista