tiistai 18. elokuuta 2015

Mökkeilemässä kerran kesässä

IMG_3167
Kesäloman viimeinen hieman reilu viikko meni ihanasti mökkeillen. Matkaan lähdimme serkkuni kyydillä, mukana tottakai Emmi, Jekku ja Jekun omistaja. Sähköautoa jouduimme pysähtelemään latailemaan pitkin matkaa, mutta hyvässä seurassa matka taittui kuitenkin nopeasti.
IMG_3265 IMG_3296
Mökillä meitä odotti sukulaisia, jotka viipyivät pari päivää yhtä aikaa, ennen kuin lähtivät takaisin koteihinsa. Sen jälkeen, kun sukulaiset lähtisivät meillä ei olisi enää käytössä mitään autoa ja lähimpään kauppaan olisi 20 kilometriä matkaan, joten ennen kuskimme poistumista käytiin tekemässä kiva pyörähdys Tampereella, kun vielä oli mahdollisuus. Tampereella olisi voinut kuluttaa vaikka kuinka kauan aikaa, kaunis kaupunki. Puiston penkillä söimme herkullista pizzaa koirat vieressä kuolaten.
IMG_3146IMG_3417IMG_3261
Pian koitti maanantai jolloin jäimme omillemme. Mökkeilly oli taas aivan uskomattoman ihanaa, tulen ikävöimään niin paljon pitkiä kesälenkkejä, soutamista, melomista ja saunomista hyvää musiikkia samalla kuunnellen. Huoh, tahdon takaisin.
IMG_3406IMG_3459
Koska autoa ei ollut, soudimme sukulaisillemme jotka asuvat saman järven rannalla. He kasvattavat karjalankarhukoiria, joita ihanuuksia kävimme moikkaamassa, omat koirat joutuivat silloin jäämään mökille odottamaan.IMG_3524
IMG_3221IMG_3519
Loppu viikosta kutsuimme äitini pikkuserkun hakemaan meidät kylään. Neljä ihmistä ja kaksi koiraa änkesivät tyylikkäästi lava-auton kyytiin, joka oli siis tarkoitettu vain kahdelle ihmiselle. Perille päästyämme pääsimme katsomaan lukuisia hevosia ja kissoja. Emmi oli sitä mieltä, että voisi pistää pienet kissajahdit pystyyn, joten sai pysyä hihnassa. Pääsimme käymään muutenkin vähän ajelulla joka oli hauskaa, hieman mökkihöperö olo tuli muuten.
IMG_3536IMG_3544

Aika maalla kului älytöntä vauhtia, vaikka mitään erityistä ei tullut tehtyä, tuntui, että päivät vain suhahtivat ohitse. Pian palasimmekin kaupunkiin, kivaa oli päästä kotiin, mutta tieto koulun jatkumisesta lähestyi uhkaavasti, joka ei ollut yhtä kivaa. Onneksi kuitenkin kerkesimme noinkin pitkän ajan olemaan mökillä ja säätkin olivat yllättävän hyvät, jopa kykenimme uimaan useampaan otteeseen!
5 kommenttia:

 1. Upeita kuvia jälleen! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, etenkin laituriotokset vastavaloon! Sulle olis myös yksi haaste: http://sanniswindow.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon! Ja kiitos haasteesta, yritän keretä tekemään!

  VastaaPoista
 4. Mitä miten en tajunnut et sut on haastettu jo :'D No, mäkin haastoin sut, vastaat sitte 22 kysymykseen... http://dinoundnana.blogspot.fi/2015/09/liebster-award.html

  VastaaPoista