torstai 12. tammikuuta 2012

Emmi on taas vaipunut pennun tasoon

Emmihän on just sellanen koirapuisto kaveri joka istuu makaa hakee rapsutuksia leikkii vain alussa tai kun omistaja liikkuu ja jos joku tuntematon koira lähestyy hampaat ovat jo esillä, mutta ei enään!  Toi tais taas olla joku kiukkupussikausi, koska nyt se on taas kuin pentuna ei pysy hetkeäkään paikallaa, kaikki on kavereita jotka tulee puistoon kellekkään ei näytetä hampaita paitsi jos urokset yrittävät  selkään nousta siinä ei melkein koskaan kukaan onnistu kun Emmi osaa kyllä heitä komentaa ;D ja siellä aika vierähtää nyt helposti reilun tunnin.
Ollaan käytetty nyt tää ilopilleri kausi hyödyksi joka ilta ollaan leikkimässä puistossa ;)


Maanantaina oltiin Ruusa labbiksen kanssa puistossa sehän on kyllä Emmin kaveri, mutta ei Emmi niin paljon kuitenkaan puistossa leiki vaan Ruusa leikkii muiden kanssa, mutta nyt meidän oli vaikea päästä puistosta pois kun koirat vain leikki. Myöhemmin puistoon tuli pitbulli joka oli 6kk vanha jonka kanssa oli ihan super hauskaa, lopussa tosin menin vähän sellaseks että pitbulli nous Ruusan selkään Emmi nous pitbullin:'D mutta siis ihan leikillä  mitään vihaa ei ollut kyseessä.

Tiistaina mentiin Ruusan kanssa puistoon jonne tuli myös Ruusan kaveri Veeti labbis jolle aina ennen Emmi murissut jos yritti leikkiä Ruusan kanssa, mutta nyt he leikkivät kaikki kolmistaan ilmaan mitään kateutta :)

Keskiviikkona kutsuttiin Osku bordercollie puistoon, mutta sinne tuli myös pitbulli (eri kuin aikaisemmin mainittu) ja labbis. Heilläkin oli tosi hauskaa, mutta tällä kertaan Osku ei huomannut olenkaan Emmiä vaan se ihastui täysin pitbulliin ja Emmi oli taas labbiksen keskipiste. Vaikutti, että Emmi ei ois yhtään tykänny kun labbis uros yritti leikkiä, astua ja haukkua kun Emmi aina murahti ja näytti hampaita, mutta huomas kyllä et Emmi tykkäs kun jos labbis lähti muiten luokse leikkimään Emmin piti mennä heti haukkumaan ja hakemaan huomiota :D

Yleensä ei Emmi hihnassa ala vieraiden kanssa leikkimään jos joku tulee moikkaamaan, mutta nyt kun nuori sheltti tuli moikkaamaan aloittivat he heti leikkimään siinä minä sain vain hymyillä tätä en ole pitkääään aikaan nähnyt :)

Mutta mä vaan ihmettelin mistä toi johtuu miksi se nyt yhtäkkiä on kaikkien kaveri kun ennen kaikki tuntemattomat jotka näki olivat melkein vihamiehiä, no ei ehkä ihan mutta kuitenkin ;)
Tosin onhan se ollut hoidossa ja lunta tuli voiskohan johtua siitä..? Vai onko tää vain joku kausi vois kyllä kestää loppu elämän::)

Trimmasin myös muuten Emmin häntää kun oli jo niin ultrapitkä ja tosi paksu


Tätä mieltä Mimi oli siitä ku sen tassun pohjat siistin :)

1 kommentti:

  1. Tosi kivasti trimmasit hännän! Hyvän näköinen! :) Missäs Emmi muuten asut, nappaisko Emmin leikkiä Benin kanssa? Musta olis todella kiva tavata Emmi livenä! Laita sähköpostia jenny.kala at kentso.fi jos huvittaa! :)

    VastaaPoista