sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Menoa viikonlopulta

Emmillä onkin ollut nyt koiramainen viikonloppu nimittäin perjanataina oltiin Ninna australianpaimenkoiran kanssa   koirapuistossa siellä taas riehuttiin ja sovittiin myös että ensikuun puolella matkaamme kohti Helsingin koirauimalaa siitä sitten myöhemmin.

Lauantaina tulikin Ruusa yökylään koirilla oli hauskaa iltalenkillä oltiin puistossa peuhaamassa kuin myös aamu lenkillä tosin erissä kuin iltalenkillä sinne myös katosi sitten kameran linssi suojus..
 Tytöt nukkuivat kiltisti samassa sängyssä:)Sunnuntaina olikin sitten Emmille vähän erilaista puuhaa.
Ensin matkasimme monta pysäkkiä metrolla ja siitä vaihdoimme junaan, jossa Emmi pelkäsi melkoisesti sen ääniä, mutta lopuksi jo rauhottui määränpäämme oli siis Kerava. Junasta poistuessa oli Emmi vielä vähän siitä peloissaan joten ei autoonkaan suostunut muuten kuin nostamalla mennä. Autosta poistuessa käveltiin vähän pihalla ja hetken päästä meidän luo tulivat Beni (aussie) ja hänen omistaja. Päästettiin suoraan koirat irti ja he leikkivät. Lopuksi käytiin sisällä ja Emmillähän oli jostain syystä hirveä kammo kiivetä portaita, mutta ylös päästiin. Takas tulo matkalla Emmi vain nukkui ei jaksanut välittää junan äänistä, ulisevasta saksanpaimenesta eikä siitä että monet meinasivat kävellä sen jalkojen päältä kun sen piti pitää niitä keskellä käytävää :D
 Emmi, Beni ja Melvin


Emmi näyttää hirmu pieneltä :DHuomenna tuleekin super päivitys nimittäin Emmin 2 vuotis synttärit!

1 kommentti:

  1. Kiitos kun kävitte oli kyllä niin kivaa!! Sait tosi kivoja kuviakin! Huomista synttäripäivitystä odotellessa! ;)

    VastaaPoista