maanantai 23. tammikuuta 2012

Paljon Onnea Emmi 2 vee! =)

Elikkäs otsikosta näkyykin, että Emmilleä oli tänään synttärit, 2 vuotta täytti! Ei kyllä voisi uskoa onko se ollut muka meillä jo kaksi vuotta ja onko se jo niin 'vanha' ?

Onko muka jotain muutosta tapahtunut? :D
Emmin oma "tuotemerkki" on säilynyt jo kaksi vuotta eli Emmin silmien välissä oleva irogeesi siitä ei ole ikinä ollut haittaa näyttelyissä tuomarit aina vain testaavat onko se oikea ;D kerrankin saatiin siitä 'plussaa' kun tuomari sanoi että harrastaa niitä no se onkin ollut Emmin paras näyttely ;)

Päivä Emmillä alkoi paketin availussa siitä Emmi ei tuntunut olevan kauhean innostunut Emmi vain olisi halunnut jatkaa nukkumista. Paketit kuitenkin aukesivat ekasta paljastui iso karvainen pallo mitä Emmi ensin ihmettelin, mutta näin iltaa kohti siitä tulee vain kivempi, koko ajan pitää olla vinkuttelemassa. Seuraavasta paljastui herkkuja mitkä eivät vaikuttaneet hyviltä, koska heti kun Emmi oli saanut paketin auki alkoi hän itkeä no itku hiljeni kun tarjosin paketista tullutta luuta sen vuoksi ei halunnut Emmi lenkkilläkään kävellä piti vain päästä takaisin herkuttelemaan.

Illemalla Emmille tuli  'vieraita' eli Ruusa ja Mimi jotka auttoivat kakun syömisessä ;D
"Ihan oikeest eiks toi kuvaaminen jo riitä!? me haluttais nyt heti vain päästä maistamaan kakkua, kiitos"
 jep rekut istuivat pöydän ääressä ::D Mimi oli ihan paras siinä vaikka Ruusa ja Emmi lähtivät peuhaamaan Mimi vain soluttautui ihmisten joukkoon.
 slurps!
 ITSE SANKARI
 Aika hauskaa tais olla kun koiria näin naurattaa ;D


 Emmi repi lahjat auki niiden sisältä paljastui luita, nameja ja ihan huppu kiva lelu!
 Siinä se lelu on Emmin mielestä siinä on hirveän hyvät aromit

Tietenki sankarilla täytyi olla kakku :)
vielä kerran:
PALJON PALJON ONNEA EMMILLE JA KAIKILLE SISARUKSILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti