tiistai 16. lokakuuta 2012

ljus och mjuk

Tarkkaavaisimmat lukijat ovat saattaneet jo huomata että blogiin on ilmestynyt uusi sivu "2tähti" josta pääsee Ellan tietoihin. Eli nyt Ella on allekirjoitusta myöten meidän :).

Viikonloppuna oltiin taas Porvoossa ja siellä tuli otettua paaaljon kuvia näistä kahdesta tytöstä.
            Kahden viikon päästä lauantaina meidät löytääkin Porvoosta mätsäristä! Sitä odotellessa..

                                  " Oikeest, mä hukun näihin lehtiin eiks toi valokuvaus jo riittäis..?"
Emmi: "shhh älkää kertoko et mä oon täällä" Emmillä on näin syksyllä mahtava maastoutumis väri ;)

 Ollaan pariin otteeseen käyty Ellan kasvattajalla yhden kerran sen takia kun Ella on aikaisemassa kodissa oppinut vetämään ja sitä yritetään kitkeä pois niin mentiin Caritalta (kasvattajalta) kysymään neuvoja. Carita suositteli erilaisia pantoja ja remmejä mitkä auttavat koulutuksessa, niimpä meillä meni koko pantavarasto täysin uusiksi siinä samalla hankittiin säkki ruokaa ja nameja D&C:stä.
 Sunnuntaina käytiin sen takia Caritalla kun huomasimme rokotusten menneen vanhaksi jo jonki aikaa sitten, joten käytiin sitten se ottamassa. Caritalla oli mukana eläinlääkärillä myös jätti mahainen Timantti tyttö jolla odotetaan syntyväksi 10-14 pentua ihan lähi päivinä!:)

Ellalle varataan jossain vaiheessa lonkka- ja kyynärkuvaus aika kun sitä ei ole vielä otettu. Tähän menessä kaikki muut saman pentueen omistajat omistavat täysin terveet koirat joten hyvää odotetaan :).

 Porvoossa naapurin barbetti oli taas tullut tappelureissulle meidän pihalle. Yhtenä sunnuntaina tuli pihalle ja hyökkäs suoraa Ellan päälle mitään ei onneksi käynyt ja tänä sunnuntaina tuli taas, ei ehkä osannut odottaa että vastassa olisi kaksi koiraa yhden sijaan, ei onneksi taaskaan mitään ehtinyt käydä kun ehdin nopeasti erottamaan nartut toisistaan..                      Miks oi miksi Emmi näyttää joka kuvassa siltä että suunnillee aikoo tappaa Ellan?:DTytöt rupes laulamaan:D tää kuva jaksaa naurattaa;DD

Emmi: "Mähän sanoin sulle että se pallo on mun et kerta uskonu joten mä karjun kuin leijona ja lopuks syön sut!"  Ella: "huijj!!"


               Emmillä taitaa olla aika suunnata optikolle sen verran näyttää tota likinäköisyyttä esiintyvän:D                                                  Saatiin ruusuja Ellan entiseltä omistajalta :)

Jostain syystä Ella paimentaa autoja: kun auto menee ohi nousee takajaloille ja yrittää kurotella autoon päin. Mikä on sinäänsä outoa kun on tähän asti asunut kaupungissa, missä nyt vilisee autoja koko ajan. 
Sen takia ollaan alettu kouluttamaan sitä pois Ellalta, siten että kun auto ajaa ohi taluttaja menee koiran ja auton väliin ja syöttää nameja koiralle. Vielä ei olla kokeiltu ilman nameja mutta nyt menee ainaki tosi hyvin!

 Emmi aloitti viime viikolla juoksun joten on nyt vähän erilaisempi kuin normaalisti: äkäisempi, puollustaa leluja siitä onnistuivat Ellan kanssa synnyttää pienen tappelunkin sekä lenkeillä lyllertää perässä, muuten ihan normaali tytsy!

2 kommenttia:

  1. Voi mitä ihanaa perheenlisäystä teillä on ja taas niin upeita kuvia!! :) Tuuhan fb:ssä kertomaan tyttelistä lisää!! Me oltais oltu tässä Keravalla taas mutta näköjään Emmillä on ollukki juoksut passelisti :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joo, laitan viestiä jos muistan :)(koska nyt en viitti kun oon kännyllä netissä eikä fb siinä oikein toimi,mutta jos nyt unohdan niin laita sä mulle)
    Sitä mäkin mietin että olisin voinut tulla käymään, mutta hitsi kun noi juoksut nyt sattu samaan aikaan :/ joku toinen kerta pitää tulla!:)

    VastaaPoista