sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Match show

Lauantai aamuna kello 10:25 lähdettiin autolla ajelemaan kohti pikapankkia josta pikapikaa klo. 11 alkavaan mätsäriin. 
Kun Ella otettiin autosta oli sillä virtaa kuin pienessä kylässä joka suuntaa piti vetää ja vinkua.
 Eeva kävi ilmottamassa Ellan, viimeisiä oltiin joten kehät pääsivät melko nopeasti alkamaan. Ella rauhottui onneksi nopeasti ja pystyttiin treenata odotellessa kehää varten. 

Monet Eevan tutut kävivät moikkaamassa ja kyselemässä Ellasta en oikein itse meinannut edes pysyä kärryillä kuka oli kukin. Yksi ihminen ainakin tuli tutustumaan joka oli kaimani Maria jonka mökki on Ylikkeessä, mutta asuu Porvoon keskustassa ja omistaa myös WHC auspai Kipan, kauan juteltiin ja jossain vaiheessa ajateltiin mennään yhteislenkille :). Toinen auspai mätsärissä nähtiin joka oli Kipan sisko Iita.

 Luonamme kävi myös Porvoon palveluskoirien haku ohjaaja Moritz, Helena joka jutteli pitkään ja kehui Ellan seisomista ja treenasi hampaiden tarkastusta sekä Peter. 
Yksi suomalainen joka on asunut Hollannissa, mutta on muuttanut nyt taas Suomeen kävi myös pitkään juttelemassa, hän omistaa myös auspain ja muita koiria ja tietää koirista paljon kehui kuinka kivan näköinen ja kuinka hyvässä lihaskunnossa Ella oli :). Monet muutkin kehuivat Ellaa ja kuinka hyvään kuntoon yms. ollaan saatu se :). Kävi meidän luona myös kolme muutakin ihmistä joista en nyt oikein ole varma ketä olivat.
Helena kertoi että he ovat järjestämässä ensi kuussa 20 kertaisen kurssin johon oli tulossa mukaan olikse nyt 30 vai 40 koiraa, hui! Minne ajateltiin mennä, siitä sitten myöhemmin. 
Kun 22 koiraa olivat esiintyneet pääsimme mekin kehään. Ella seisoi hienosti ja tuomarin tarkastus meni edellistä kertaa paljon paremmin, juokseminen oli nyt vähän surkeaa koska en oikein pystynyt itse kunnolla juosta kun maa oli ihan jäässä joten piti keskittyä siihen että pysyn itse pystyssä joten juokseminen oli vähän mitä oli. Siitäkin huolimatta olimme punaisen arvoisia!! Toista kehää odotellessa ajattelin että ei meillä olisi mitään mahdollisuuksia, mutta mitä vielä kun seisotimme koiria tuomari alkoi luetella numeroita plääplääplää sekä 224! Eli me hyvä Ella!:) Kun tuomari valikoi kuka tulisi 1,2,3 ja 4:ksi ja siis seisotimme koiria ja of course siinä meidän kohalla oli jokin mielenkiintoinen haju eikä tyypin nokka meinannut millään nousta maasta, no ei se mitään loppu tulos oli punasten 4!

Koirille ostettiin yllä olevassa kuvassa esiintyvät luut, mutta niiden syömisestä ei tullut oikein mitään kun koko ajan piti kytätä kaverin luuta. Muutenki meno oli välillä kuin lastentarhassa nimittäin Ellasuperhypervesipetokoira teki sellaista että tunki kuonon vesikuppiin ja vedessä puhalteli kuplia ja vielä monta kertaa peräkkäin, niin pentumainen koira kuin vaan voi olla, haha.
Mätsärin jälkeen koirat ulkoilivat pihalla..

..pallo riehuilua..
..Keppitaistelua..


..Ruokailua..

..Toisen pään syömistä..

..nauramista..                                                                ..kissan matkintaa..
..sekä muuten vain hullua menoa :)

Iltalenkille suunnatessa laitettiin koirille uudet haijastinvaljaat, tassukuvioinen tarjoustalosta hintaan 6,50e ja toinen mikrokulmasta hintaa 2,50e!

Iltalenkin jälkeen nukahdettiin iskän syliin.


Tässä kuvassa Ella nosti pään (tietenkin, mahotonta ikuistaa hauskoja nukkumisasentoja) mutta siis päätään se piti Emmin pään päällä, söpöläiset.

Tais olla liian rankka päivä kun ei sänkyyn jaksa nousta ;)

Sunnuntaina..

                     ..menimme porlammelle lenkille ennen kuin palasimme Emmin kanssa takaisin kotiin. Ensi viikonloppuna oli suunnitelmissa suunnata jälleen mätsäriin mukaan yritetään saada ainakin: Suvi&Jekku, Ruusa&Ada, Johanna&Mimi sekä Minä&Ella, Ella siis Emmin sijasta tällä kertaa kun on mulla hoidossa.

2 kommenttia: