torstai 25. lokakuuta 2012

Ruusa&Emmi

Tiistaina olin yhden yön porvoossa Ellaa moikkaamassa ja muutenkin, joten jätin kameran odottelemaan mua viikonloppuun asti (meen silloin sinne) joten postauksen kuvat on napsittu kaverin kameralla :)
                                                                          Emmi&Ruusa
Päätin sitten ryhdistäytyä ja suunnata Ruusan ja kaverini luo ja niiden kanssa lenkkeilemään kun on tullut vaan viikonlopun ja alkuviikon aikana vain pikkulenkkejä tehtyä ja sinne oli muutenkin syytä suunnata. Loppujen lopuksi ei tämäkään lenkki mikään super pitkä lenkki ollut ainakaan Ruusalle, mutta saivathan kaverit seuraa toisistaan. 
______________________________________
Välillä mua oikeesti mietityttää jotkut asiat mitä Emmi tekee esim. nämä kaksi:
 Jos kadun reunassa on sellainen katukivetys niin Emmin on aina pakko kävellä tarkasti sitä pitkin eikä ikinä astu reunan yli ihan kuin jokin pieni lapsi sellainenhan se tosin onkin ;). 
Toinen tapaus on taas se kun musta tuntuu että toi koira oikeesti kiusaa mua: 
Nään metsässä kun Emmi lähtee kävelemään vähän kauemmaksi, mutta en kuitenkaan vielä kiinnitä kauheesti huomiota siihen että kävelee vähän kauempana, koska välillä se tulee kuitenkin takaisin, mutta toisinaan se tekee sen että katoaa näkyvistä niin pitkäksi aikaa että alan huolestua ja huuta sitä takaisin. 
No hetken siinä huutelen ja kattelen missä se vois olla ja sitten kun huomaan ettei se tule ja lopetan huutamisen ja meinaan lähteä etsimään sitä huomaan että se on hiippailut mun eteen ja sillä on just sellanen ärsyttävä virne naamallaan ja tuntuu että sen tarkotuksena olis vaan saada mut huolestumaan:D 

Tänään oli mulla pieni ilon aihe kun huomasin että Emmin juoksut olivat mukamas ohi ja luulin että pöksyjä ei tarvitsi enään käyttää, mutta mitäs menin luulemaan nimittäin kun annoin sen olla ilman pöksyjä jonkin aikaa huomasinkin sitten että veripisaroita lattialla, ärgh. Noi ei muuta kun pöksyt takaisin jalkaan eiköhän ne jo huomenna lopu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti