maanantai 8. huhtikuuta 2013

Mätsärissä

Eilen oltiin Gardeniassa mätsärissä, kokoonpanolla Jekku, Mimi ja Emmi.
Kun tuomari tuli Emmin kohdalle pyysin häntä syöttämään E:lle nameja, syötti sitten ja rapsutteli Emmiä samalla kun vielä jutteli parilleni, Emmillä oli vähän häntä alhaalla ja se oli mennyt matalaksi, mutta kun huomasi että tuomari ei teekkään mitään vaan vain rapsuttelee Emmi rentoutui ja seisoi ryhdikkäästi. Kun tuomari oli lopettanut jutustelun parin kanssa hän jatkoi Emmin rapsuttelua ja katsoi hampaat, sen jälkeen laittoi meidät juoksemaan ja kun palasin takaisin huomasin, että mun pitää vähän treenata sitä pysähtymistä Emmin kanssa, koska siinä asettelussa menee mulla aika kauan. Punainen nauha iskettiin käteen, olin tositosi ylpeä Emmistä, koska tarkastus meni tosi hyvin ja muutenkin :).
Mimi toi myös kehästä tullessaan punaisen nauhan. Punaisten kehässä kummatkaan ei sijoittunut.
Sillä aikaan kun me oltiin isojen kehässä Jekku oli sijoittunut sijoittunut sinisten 2 ! Taas tuli kaikki skipu ihmiset kehumaan Jekkua, harmi kyllä ettei voi käydä näyttelyissä, koska menestyisi varmasti :)

2 kommenttia:

  1. mekin oltiin tuolla mätsärissä! :) oli kyllä muuten hyvä mätsäri, mut meille ainakin meinas vähän tulla kylmä. olis pitänyt ottaa enemmän vaatteita päälle... ooteko tulossa sunnuntaina Koneen kentälle tai Klaukkalaan mätsäriin?

    VastaaPoista
  2. Joo mietinkin että olitteko te :) Niinhän siellä tuli, mutta onneksi gardeniaan pääsi välillä lämmittelemään :) En yhtään nyt tiedä mihin mätsäriin seuraavaksi mennään, koska Emmi on alottelemassa vissiin juoksuja..

    VastaaPoista