maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäisenä

oltiin mökillä. Oon tosi tosi iloinen, koska koirat ei tapelleet kertaakaan välillä Emmi vähän murisi, mutta sekin oli vähäistä!:) Usko tai älä, mutta kun oltiin lenkillä Ellan (ja Emmin) kanssa sain suorastaan vetää sitä perässä. Syynä tähän oli se kun keksittiin että mun kannattaa Ellan kanssa kävellä muiden edellä, se tehosi, sitä tosin Ella varmaan tavoittelikin :-D. Yhdessä vaiheessa ainoastaan sain olla Ellaan pettynyt tai en nyt tiedä pitäisikö olla pettynyt vai mitä, sillä kaikki sen "viholliset" tulivat samaan aikaan mikä sai Ellan menemään sekaisin. Nimittäin vastaan tuli haukkuva koira, auto ajoi ohi (autot saavat Ellan paimennusvietin hereille) sekä Emmi lähti porukoiden kanssa menemään meidän ohi vaikka yritin sanoa että pysyisivät meidän takana. Laitoin sitten Ellan istumaan, enkä liikkunut ennen kuin oli täysin rahoittunut ja ohi kulkenut koira oli jo kaukana horisontissa. Ensi kerralla pitää varautua paremmin.
Tänään kävin hakemassa Jekun meille hoitoon, koska sen perhe on muuttamassa, joten heidän kotona oli menossa sellainen häsellys mikä saa koiran kuin koiran stressaantumaan hengiltä :-D 
Emmi on alkanut jo vähän paremmin ottamaan toiset koirat kotiin vastaan. Meillä on ollut ongelmaa sen kanssa jos joku toinen koira tulee meille sisään ja Emmi on jo kotona. E ei ole siis vihainen vaan se alkaa haukkumaan ja riehumaan kauheesti mikä on tosi ärsyttävää, mutta suihkepullon ja komentojen avulla olen saanut sen onneksi astetta rauhallisemmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti