sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Toivepostaus: tee-se-itse koiranpeti

Tarvikkeet:
-ruskeaa kangasta (josta tulee peti) sen verran minkä kokoisen pedin nyt haluaa
-beigeä kangasta (luu)
-vanulevyjä (pedin täytteeksi)
-vetoketju

1. Laita ruskea kangas kaksinkerroin ja leikkaa sitten sen kokoinen pala, minkä kokoisen pedin haluat. Muista saumavarat! Leikkaa sitten beigestä kankaasta luun muotoinen pala. 
2. Pidä ruskea kangas vielä kaksinkerroin ja katso kummalle puolelle petiä luun haluat ja merkkaa jotenkin se kohta mihin luun laitat (keskelle). 
Seuraavaksi kangas ei saa enään olla kaksinkerroin. Kiinnitä luu nuppineuloilla haluamaasi kohtaan ja sitten ompelukoneella aplikoi luu kiinni ruskeaan kankaaseen.
3. Ompele vetoketju kiinni jompaan kumpaan päätyy (tätä kohtaa en osaa oikein selittää :-D).
4. Katso että kangas on nurinpäin ja ompele sitten suoralla ompeleella pedin reunat (paitsi tietysti vetoketjun kohdalta). Sitten huolittele siksakilla kaikki reunat.
5. Kun reunat on kiinni avaa vetoketju (ellei se ole jo auki mikä on ihan järkevää ;)), käännä sen jälkeen peti ympäri ja täytä peti esim. vanulevyillä.
6. Valmis! Ainakin pitäisi olla :-D
Tätä paremmin en osaa selittää, mutta toivottavasti joku edes ymmärtää kun unohdin vieläpä ottaa eri vaiheista kuvia :/
Emmi tykkää!
_________________________________
Mitä mieltä muuten olette uudesta ulkoasusta? Ei se tosiaan ole paljon muuttunut, vähän värejä vaihtelin ja laitoin uuden bannerin. Joo, tiedän se ei ole mikään maailman hienoin, en pysty taidoillani parempaan, mutta olkoon se nyt vähän aikaan, sillä oli pakko saada jotain uutta vanhan tilalle koska se oli mun makuun tähän vuodenaikaan liian talvinen. Tiedän myös, että tuo valkoinen tausta on tylsä, mutta en saa enään vaihdettua sitä, joten olkoon se koska en löydä niistä valmiista taustoista mitään mieluista..

2 kommenttia: