sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Uimassa

Viikonloppu oli ihanan aurinkoinen. Perjantaina lähdettiin Emmin kanssa Porvooseen viime kerrasta onkin jo aikaa, silloin oli vielä lunta, hui!
Lauantaina kävin koirien kanssa metsälenkillä ja treenasin Ellalle näyttelyä, kyllä se oppii hieman vaan jos saan sen nopeammin aseteltua niin on hyvä. Myöhemmin päivällä lähdettiin koirauimarannalle koirien kanssa, mutta sitä ennen mä kävin ajelemassa vähän autolla ihan hyvinhän se meni, ainakin verrattuna viime kertaan joka oli silloin kun olin ehkä viisi vuotias ja istuin isän sylissä ja käänsin rattia niin että meinasin ajaa heti ekaa puuta päin :'D.

Ella oli ihan onneissaan kun pääsi uimaan oli tosin Emmikin, mutta Ella varmaan vielä tuplasti enemmän sellainen saukko kun on :D. Lelua haki innoissaan, mutta hirveen syvällä ei voinut heittää koska oli sen verran kovat aallot. Rannalla juoksivat niin kovaan kuin jaloistaan pääsivät.

Varmaan joka kerta kun olen Porvoossa näen jotain elukoita tällä kertaa tien yli kipitti kettu, taivaalla lensi kaks joutsenta, saunalla oli linnun pesä jossa oli emo ja suu auki olevat poikaset sekä pihalla kiemurteli käärme, joka ei ole onneksi myrkyllinen sen rotua/lajia en osaa kirjoittaa ::D.
Emmis hellyyskohtaus ikuistettu!
Grillausta♥ ja Ella kerjää :D
Petenkoiratarvikkeesta käytiin ostamassa Ellalle uusi panta :)
Sunnunaista tulee sitten ihan oma postaus myöhemmin, mutta silloin oltiin rauniossa Emmyn kanssa :).

2 kommenttia: