keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Wappu match show

IMG_3061 Tänään tosiaan käytiin siellä mätsärissä Ellan kanssa, mukana oli myös Jekku ja Mimi.
Ella seisoi sekä juoksi hyvin ja tarkastuksessa Ella ei antanut tassua, hyörinyt ja pyörinyt vaan seisoi kiltisti paikallaan ja antoi näyttää hampaansa niin hienosti! Jee jee jee! Saatin sitten punainen nauha. Punaisten kehässä meni muuten hyvin, mutta taas kun piti pitkään seistä Ellan kiinnostus nameista alkoi kadota joten sen  pää alkoi kääntyilemään kaikkialle muualle paitsi eteenpäin.. Kuuden parhaan joukkoon päästiin, mutta sitten pudottiin eli loppujen lopuksi tulos oli siis pun. 6 !
IMG_3066      Mimin kehää odotellessa joku ihminen sai vissiin jonkun kohtauksen koska oli tajuton ja makasi maassa joten jouduttiin kutsua ambulanssi paikalle. En tiedä sitten mitä tapahtui, mutta pakko sanoa että ambulanssi tuli kyllä nopeasti, koska kun ambulanssille soitettiin ja suunnilleen kahden sekunnin päästä puhelun loputtua se jo kurvasi pillit huutaen kentälle.
IMG_3075     Mimi tuloksena oli hienosti sin. 1 ! mutta BIS-kehässä sijoitusta ei enään tullut.
IMG_3080   Jekku taas sai tuloksen sin. ei sij. siellä oli useampi juoksuinen narttu paikalla mikä taisikin saada pojan pään sekaisin ;). IMG_3067
Se olikin tän kevään varmaan viimeinen mätsäri Ellan kanssa, sen verran hyvin alkaa jo mennä että ehkä me uskalletaan mennä syksyllä jo virallisiin...:)
IMG_3090

4 kommenttia:

 1. Vau, hienosti meni! Hyvä te :)

  VastaaPoista
 2. Joo, ehkä Ella vihdoinki tajusi miten kuuluu käyttäytyä :)

  VastaaPoista
 3. Joko teille on saapuneet arvonnassa voitettut palkinnot? :-)

  VastaaPoista
 4. Tänään kävin hakemassa postista.Hihna näyttää kivalta ja kunnolla testaukseen se pääsee kun suunnataan keskiviikkona mätsäriin, namit ja lelukin (jonka vinkumisesta oon saanut jo vähän kärsiä, koska Emmi innostui lelusta vähän liiankin paljon nimittäin koko päivän on juoksennellut ympäri kotia ja vingutellut sitä samalla :-D) olivat Emmin mielestä mieluisia :)

  VastaaPoista