torstai 4. heinäkuuta 2013

Emmi ui!

Keskiviikkona oltiin iltapäivällä Rastilassa uittamassa Emmiä ja Ruusaa ja molemmat uivat vapaaehtoisesti ! (Ruusalle tosin ei ole mikään ihme ;) )
kesä201316 Melkein samantien kun rannalle päästiin sinne tuli myös neljä muuta koiraa: pari flättiä, seropi ja sakemanni, ne eivät onneksi meidän koirista välittänyt joten saatiin olla rauhassa. En tiedä johtuiko se siitä kun oli paljon muita koiria jotka uivat vai nameista vai kun menin Emmin edellä, mutta Emmi rupes heti uimaan :)!.kesä201317IMG_6194Houkuttelin nameilla ja heitin Emmille keppiä melko syvälle ja hienosti ui perässä ja toi kepin, Emmi joka ei ui koskaan ilman jos pakottaa. Yhdessä vaiheessa jopa sain vetää sen pois uimasta kun olisi lähtenyt uimaan syvälle seropin luokse, siis vau jouduin vetämään pois :D.IMG_6180IMG_6178IMG_6175 IMG_6173Heittelin sille sitten koko ajan keppiä tai lelua ja innokkaasti haki, pidin välissä taukoa, koska Emmi ei ole koskaan aiemmin uinut kerralla niin paljon joten en tiennyt paljonko jaksaa. IMG_6172    Kävin itsekkin uimassa koirien kanssa. Lopussa kun heitin kepin sen verran pitkälle, että Emmi aloitti taas sen haukkumisen joka tosin saattoi johtua tällä kertaa siitä, että oli jo uinut niin paljon ettei enään jaksanut, joten jouduin itse uimaan Emmin kanssa ja hakea sille kepin.IMG_6171IMG_6167IMG_6165  Ennen kuin lähdettiin oltiin vielä vähän aikaan rannalla ottamassa aurinkoa ja Emmikin nautti kun se lämmitti uimisen jälkeen ja tuli nukkumaan pyyhkeelle.IMG_6188

5 kommenttia:

 1. Voi ihanaa kun koirilla on selvästi ollut kivaa :') Haha mun sisko asuu Rastilassa, enpä oo ikinä aatellut et sielläkin voi koiraa uittaa. Mutta nyt kun asiaa pohdin ni totta kai, onhan siellä tilaa vaikka kuinka.

  VastaaPoista
 2. Joo, on siellä aika monta kohtaa mistä pystyy uittamaan, mutta toi mis ollaan käyty on kivempi kuin muut, koska se ei oo ihan kiinni tiessä vaan pitää mennä sellanen pieni mäki alas, joten voi pitää vähän rennomin koiria irti ja se on myös hiekkaranta eikä sellanen kivininen mitkä jotkut kohdat siellä ovat. Se ei tosin oo mikään hirveen iso ranta, mutta ei se haittaa :)

  VastaaPoista
 3. Sulle on haaste mun blogissa :)

  http://dinoundnana.blogspot.fi/2013/07/ensimmainen-haaste-koiratadin-ihmemaassa.html

  VastaaPoista
 4. Juu, teen joskus kun on aikaa :)

  VastaaPoista