torstai 25. heinäkuuta 2013

Lomailua 2

Torstaina ei tehty oikein mitään, mutta oli siinäkin päivässä jotain erityistä matkahuolto nimittäin kuskasi pihaan mulle uuden objektiivin, canonin EF-S 55-250 f/4-5.6 IS II , pääsen nyt sitten ottamaan kaukanakin olevista koirista kuvia ilman että näyttävät pieniltä kärpäsiltä :D. Käytiin me tosin pikaisesti mustikassa jossa Emmikin rupesi niitä myös poimimaan ja popsimaan suuhunsa.
kesä201322kesä201323 Perjantaina oli sateinen päivä, joten ei erityisemmin ulkona viihdytty. Illalla meille tuli vieras ja noi kaksihan aloittaa aina hirveen haukkumisen jos ovat yhdessä ja joku "tuntematon" tulee kylään, joten laitoin Emmin odottamaan toiseen huoneeseen ja Ella sai yksin ensin käydä moikkaamassa. Kun Ella oli rauhoittunut kävin hakemassa Emmin ja laitoin sille haukunestopannan ja eihän toi kuin vain nuuhkaissut vierasta jonka jälkeen meni nukkumaan, ei siis haukahdustakaan, hyvä! :).
kesä201324IMG_7368IMG_7326IMG_7313IMG_7140.CR2kesä201333

kesä201335 Lauantaina oli taas niin huono sää joten ei koirien kanssa sen kummemmin touhuttu. Itse tein koirille jauhelihanameja ja lihapullia ja laitoin pakkaseen jotta voin ottaa niitä sieltä aina kun tarvitsen. Hassua kun samoista ja samasta määrästä aineksia saa tehtyä kahta ihan erilaista namia. Lihapullia tuli kuitenkin paljon vähemmän, joten totesin, että jatkossa teen jauhelihanameja ja ajattelinkin että teen niitä ensi viikonloppuna kaksinkertaisen annoksen :).
kesä201330 Sunnuntaina lähdettiin autolla metsään tekemään koirille esineruudut. Ensin oli Emmin vuoro. Emmi muisti heti autosta päästyttyään että mitä oltiin tekemässä, joten kun laitoin sen etsimän lähti heti ja toi samantien ekan esineen josta sai hirveästi kehuja ja nameja palkaksi. Lähetin Emmin etsimään toista esinettä, mutta E päätti, että eihän siellä nyt voi enempään kuin yksi esine olla joten juoksenteli vain metsässä eikä tiennyt mitä piti tehdä, joten laitoin sen autoon ja vaihdoin koiran Ellaan. Ella oli täysin pihalla siitä mitä piti tehdä, yritettiin kannustaa se etsimään, mutta eihän se sitä yhtään mitään tajunnut, joten otettiin Emmi uusiksi. Ajattelin, että Emmi etsii taas vain sen esineen minkä toi viimeksi (hanskan) joten lähetin se etsimään sitä siitä suunnasta. Emmi juoksi kuitenkin ohi ja jatkoi etsimistä ja löysikin pallon joka oli meidän toisena esineenä :). Otin Emmin kiinni ja palkkasin ja kokeilin, että lähtisikö se nyt estimään hanskaa jonka oli ihan ekana tuonut ja lähtihän se ja toikin sen heti! Olen kyllä ylpeä Emmistä :) !
kesä201332 Maanantaina lähdettiin takaisin kotiin ja ollaan nyt kotona lauantaihin asti ja lähdetään sitten takaisin Porvooseen ja ensi viikon keskiviikkona lähdetään viikoksi linkkuun mökille jossa ei ole konetta, joten yritän tehdä sitä ennen vielä postauksen, mutta jos en ehdi tulee pakosti taas tauko..kesä201331
Koirat sai uusia leluja ja luita ja Emmi sai uuden sadetakin peteltä.

Tytöt ovat painineet joka päivä ihan hulluna, varsinkin Emmi haastoi Ellaa koko ajan riehumaan joka on aika outoa kun yleensä se on just toistepäin :D. Videota niiden leikkimisestä voitte käydä katsomassa täällä!
kesä201334
Onks vika kuvajaassa vai kuvattavassa, koska miks mä aina onnistun ottamaan jotain tollasia kuvia? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti