torstai 5. syyskuuta 2013

kouluttamista ja kahlailua

Tiistaina mentiin jälleen Mimin ja Emmin kanssa treenaamaan rallytokoa. Treenit eivät olleet mitenkään super tehokkaat syynä se kun kyltit unohtuivat kotiin, joten tehtiin vain joitainkin liikkeitä mitä tuli mieleen. Emmi ei myöskään tehnyt niin hyvin kuin ennen, vähän laiskasti, joten kuvattiin sitten loppu aika temppuvideoita (kyllä se valmistuu...joskus :D ).

Eilen mentiin Jekun kotiin kylään josta lähdettiin lenkille Jakomäen hiekkakuopille uittamaan koiria, kumpikaan ei tosin uskaltanut uida. Ekaa kertaa siellä olin, ihan kiva paikka, mutta roskia on aika paljon joita Emmi koko ajan varasteli. Vähän aikaan siinä kuvailtiin ja oleskeltiin, kunnes lähdettiin aika nopeasti sieltä pois, koska eräs epäilyttävä mies lähti meitä seuraamaan.
No, ei siitä sen enempää, jatkettiin matkaa koirapuistoon josta mentiin takaisin sisälle. Illalla mentiin käymään vielä yhdellä ruohomäellä juoksuttamassa koiria (todellisuudessa: ei ne mitään juossut vaan nauttivat ilmaisesta ruohoateriasta), ennen kuin palattiin takaisin kotiin.
Perus Emmi, aina potkimassa maata :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti