sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Pellolla&Metsässä

Kävin hakemassa tänään Micon viideksi tunniksi hoitoon. Mentiin ensiksi käymään meillä pikaisesti.
Olen tosi tyytyväinen Emmin käytökseen kun Mico tuli. Toin Micon sylissä sisään eikä Emmi haukkunut kertaakaan, annoin Emmin haistella Micoa, Emmi vähän murisi Micolle jota en tosin laske murinaksi, koska ei ole vihainen, mutta en tiedä miksi sitä pitäisi kutsua, murisee siis koska ei tiedä mitä tekisi. Emmi rupesi sitten venyttelemään ja haukottelemaan joten päästin Micon irti. Jos Emmi vähänkin "murahti" Mico alistui samantien josta Emmi oli hyvin hämillään, koska kukaan muu sen koirakavereista ei välitä mitään jos Emmi tekee niin. Emmi rupesi sitten läimimään tassullaan leikkiin kutsuvasti Micoa, mutta eivät ehtineet aloittaa painimista, koska lähdin Micon kanssa pitkälle lenkille.
Lenkkeiltiin aluksi pellolle, jonka matkan varrella Mico sai kummastella hevosta. Pellolla Mico sai hirveitä hepuleita ja pääsi noutamaan lelua.
Sieltä siirryttiin metsään jossa leikitin ja kuvailin Micoa, käveltiin koko metsän läpi ja tarkoituksena oli mennä sen jälkeen kokeilemaan agilityä, mutta kentät oli varattu joten kävelimme sitten kotiin.
 Emmi otti taas tosi hyvin Micon vastaan kun tultiin.
Söin nopeasti ja lähdin sitten molempien kanssa vähän lyhyemmälle lenkille. Kotona koirat painivat, jonka jälkeen Mico tuli nukkumaan jalkoihin. Jossain vaiheessa kaveri tuli kylään ja aika nopeasti viisi tuntia oli kulunut joten veimme Micon takaisin.
Parin tunnin kuluttua tulee toinen postaus eli temppuvideo ! Tiistaina me mennään mätsäriin, mutta saa nähdä milloin ehdin siitä postauksen tehdä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti