sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Fiilistelyä seuraavista koiratäyteisistä viikoista

Seuraavat kaksi viikkoa tulee olemaan todella koiramaisia. Huomenna lähden kahdeksi viikoksi koirahoitolaan työharjoitteluun ja niiden välissä onkin koiranäyttelyiden superviikonloppu eli toisin sanoen messari. Koirahoitolassa on n.17 koiraa joita sitten lenkittelen ja aktivoin. Mielenkiinnolla odotan pääsyä tutustumaan erilaisiin koirapersooniin ja josta kerron myöhemmin lisää.
IMG_8580 IMG_8575       Ensi viikonloppuna on tosiaan luvassa messari jota odotan todella innoissani. En edes muista milloin aloin laskea päiviä siihen. Messarihan kestää tänä vuonna kolme päivää, perjantaina on Helsingin voittaja, lauantaina pohjoismaiden voittaja sunnuntaina pelkkä voittaja. Itse en valitettavasti töiden takia perjantaina pääse, mutta ensi vuonnahan on kaksi messaria joten eiköhän se korvaudu sillä.
Miettikää messarissa on tänä vuonna 23000 koiraa ja onkin tänä vuonna yksi maailman suurimmista koiratapahtumista.
     Minulle messarista on tullut perinne. 
Aamulla aikaisin lähdetään ajamaan kaverin autolla pimeään pakkasaamuun (toivottavasti) kohti messaria. Auton ikkunasta näen jo lukuisia koiria ja ihmisiä matkalla kohti messukeskusta. Koska olemme kaverini kanssa menossa töihin olemme jo saanet aikaisemmin liput ja pääsemme suoraan sisään. Aluksi silmäilemme vähän kojuja, jonka jälkeen siirymme lapsi&lelukoira kehälle työskentelemään aamupäiväksi. Yleensä samoihin aikoihin alkaa rotukehät joten piipahdamme niissä katselemassa tuttuja ja kiinnostavia rotuja. Lapsi&koira kisan loputtua menemme ravintolaan syömään ruokalipuilla. Sen jälkeen onkin luvassa shoppailua jossa vierähtääkin loppu tunnit ryhmäkehiin asti. Iltapäivällä tosin vierailemme kahvilassa. Siirrymme illaksi katsomaan ryhmäkehiä, tutkailemaan päivän ostoksia sekä syömään kojuilta hamstrattuja karkkeja (hehheh). Kymmenen aikaan bis-kehän jälkeen halli on muuttunut melko autioksi joten mekin lähdemme ajelemaan kohti kotia. Seuraavana päivänä sama toistuu.
         Odotan messarista ehkä kaikkein eniten sitä mahtavaa tunnetta kun katsomme myöhään illalla ryhmäkehiä, vaikka onhan shoppailukin ihan mukavaa puuhaa ;). Minut tosiaan löytää ainakin sieltä lapsi&koira-kehältä aamupäivällä joten jos joku tunnistaa ja uskaltaa saa tulla nykäisemään hihasta. 
Ootan tätä ihan hirmuisesti! 

Kuvat ovat viime vuoden messarista napattuja.
Onko ketään muita tulossa paikanpäälle? :)

19 kommenttia:

 1. Itse meen perjantaina chillaileen messariin :D

  VastaaPoista
 2. Sunnuntaina puoli kymmeneksi Nemon kanssa kehään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tulla katsomaan jos satutaan kävelemään teidän kehän ohi ;D

   Poista
 3. Me ollaan Maggien kanssa kehässä perjantaista sunnuntaihin. :-)

  VastaaPoista
 4. Et uskokkaan kuinka paljon harmittaa ettei olla lähdössä! :( Tuolta areenalta on niin paljon mahtavia muistoja.

  VastaaPoista
 5. Kaverin kans ollaan tulossa :) Perjantaina ei päästä, mutta la ja sunnuntaina kyllä! Mua saa kans tulla nykäseen hihasta jos tunnistaa mut :)

  vuonna2014.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Täytyy tulla jos tunnistan, saattaa olla vaan ongelma kun siellä on sen verran paljon porukkaa :-D

   Poista
 6. Minä myös menossa jokaisena päivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ollut kyllä hauskaa päästä myös perjantaina, mutta tosiaan nuo työt estää sen jos ois ollu koulua olisin ehdottamasti tullut kun se ei haittais niin paljon jos jättäisin sen väliin :-D

   Poista
 7. Jos postauksessa puhutaan koiramessuista jotka on tälläviikolla, niin olen tulossa.

  VastaaPoista
 8. Just niistä, taitaakin olla tänä vuonna nimellä koira2013, mutta ite kutsun sitä silti messariksi kun oon siihen tottunu :D. Kivaa!

  VastaaPoista
 9. Tuun kaverini kanssa lauantaina kattelee ja kiertelee.

  VastaaPoista
 10. tulossa lauantaina & sunnuntaina:) btw, ei liity aiheeseen mut minkä ikäne oot? :D

  VastaaPoista
 11. Just my luck, oon kipeenä kotona :D Hauskaa messaria, toivottavasti oli parasta!

  VastaaPoista
 12. Voi ei, varmasti ärsyttää :( Toivottavasti ens vuonna sit pääset!

  VastaaPoista