torstai 26. joulukuuta 2013

Palataan hetkeksi jouluun..

Aamulla kävin Emmin kanssa pitkän lenkin jonka jälkeen alkoi valmistautuminen. Iltapäivällä oli tarkoitus tehdä toinen pitkä lenkki, mutta jäi kuitenkin aika lyhyeksi. Emmi jäi kotiin nukkumaan meidän lähtiessä julkisilla kohti isovanhempien kotia. Serkun perhe tuli myös sinne joten meitä oli aika iso kööri. Ilta sujui herkutellen, lauleskellen, jutellen ja paketteja aukaisten.
Illalla bussit ei enään kulkenut joten saimme onneksi serkultani kyydin kotiin. Vastassa oli iloinen koira joka tiesi jo mitä oli luvassa. Ensin kuitenkin piti käydä iltalenkillä ennen kuin pääsi pakettien kimppuun.
Emmi oli saanut hurjasti paketteja joita innoissaan repi auki. Paketeista paljastui neljä eri lelua sekä kauheasti herkkuja. Emmi sai syödä possunkorvan ja vähän muita nameja, mutta muut laitoin säästöön. Minusta kuitenkin tuntui, että Emmi oli enemmän innostunut leluista. Apinalelu kesti ehjänä juuri tuon videossa näkyvän kohdan ajan. Isolta koira pehmolelulta Emmi repi ekana silmät ja nenän irti. Kaninkarvalelu tulee meille treenileluksi joten sillä Emmi ei ole saanut vielä hirveästi leikkiä. Yksi lelu taas on liian hieno siihen, että raaskisin antaa sen Emmin tuhottavaksi, hah.joulukuu132joulukuu133
Itsekkin sain muutaman koiriin liittyvän jutun: aussie paidan, purkin josta löytyy suosikkirotuni sekä aussie kalenterin.
joulukuu13120131224_134200
Kokeilin ihan huvin vuoksi piparihaastetta. Olin kuitenkin aika varma, että tuo ahne possu syö sen sillä sekunnilla kun saa suuhun, mutta ei, heti ekalla kerralla onnistui täydellisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti