perjantai 6. joulukuuta 2013

itsenäisyyspäivän match show ja hoitoreissu

Yhtenä aamuna avasin suklaakalenterin ja laitoin suklaan suuhun. Suklaa olikin ihan hirveän makuista ja teki mieli sylkäistä se ulos suusta. Rupesin miettimään, että onko se pilaantunut tai jotain, mutta aika nopeasti tajusin avanneeni Emmin kalenterin luukun! Haha, raasu odotti jo ihan ihmeissään miksei se saa joten jouduin antaa sille sitten toisen namin. Tällästä tää on kun oon niin väsynyt tai sitten omistaja on vaan niin ahne, että syö koiransakkin suklaakalenterin ;).
                               unnamed (2)
Otin Emmin yöksi huoneeseeni nukkumaan, mutta Emmi ei oikein tykkää olla mun huoneessa koska on tottunut nukkua aina olkkarissa joten se aloitti vinkumisen sinne päästäkseen. Vasta neljän aikaan rupesi nukkumaan kunnolla ja herätyskellon soidessa löysin sen sängystäni.

Lähdettiin aamulla pienellä kiirellä kohti Tattarisuota jossa oli mätsäri. Kity (mitteli) ja Teddy (bc) osallistui myös. Huonosti nukutun yön takia Emmi oli tosi väsynyt ja kehässä jouduin vetämään sitä perässä ja oli tosi haluton esiintymään. Saatin sitten sininen jonka olisin itsekkin antanut.
unnamed
Kityllä oli sen kokoiselle sopiva häkki mukana, mutta koska Emmiä niin nukutti sen päätti ängetä sinne. Emmi nyt on varmaan joku viisi kertaa Kityn kokoinen, mutta ihan tyytyväisenä se siellä nukkui, hassu otus. :D

Sinisten kehässä olin saanut Emmiin jo vähän intoa lelun sekä parempien namien avulla ja esiintyikin jo mielestäni hyvin. Pudottiin kuitenkin aika nopeasti ja samalla myös Teddy joka sai siis myös sinisen. Kity oli saanut punaisen, mutta ei sijoittunut.
Kotimatkalla bussipysäkillä sain sitten eräästä papasta juttukaverin joka siinä kymmenen minuutin aikana selitti kaikkea mahdollista aina asuntojen hinnoista sukulaistensa koiriin saakka :'D.

Huomenna Emmi lähtee hoitoon, koska meille tulee vieraita. Yleensä Emmi on hoidossa isälläni, mutta nyt ei sinne pääse joten menee tällä kertaa Jekun kaveriksi. Emmi ei ole koskaan ilman minua ollut missään muualla hoidossa kuin isälläni paitsi pentuna Ellan kasvattajalla, joten en osaa yhtään sanoa miten suhtautuu. Eniten pelottaa se, että vinkuu koko yön eikä kukaan pysty nukkumaan. Toki sen voi aina tuoda kotiin, mutta ei sekään ole mukavaa jos joutuvat lähteä tuomaan sitä sen takia keskellä yötä. Toisaalta se on tuttu paikka ja siellä on Jekku, joten ehkä se osaa olla kiltisti.

     Hyvää itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti