lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kun maailma on lohduton, ikävä ja synkkä, koirasi haluaa kävelylle - ja piristämään sinut takaisin järkiisi.

IMG_6299
IMG_6261 
Eilen oltiin Kityn luona kylässä Emmin kanssa. Lähdettiin illalla pyörälenkille auringonlaskuun. Kity juoksee sen verran paljon hitaammin kuin Emmi, että suurimmaksi osaksi matkaa istui korissa. Ei tosin Kityä haitannut sillä mielellään istui siellä katselemassa maailman menoja.
IMG_6311IMG_6283IMG_6279IMG_6266 Tänään päätettiin lähteä taas pyöräilemään koirien kanssa. Kaverillani tai minulla ei ollut yhtään mitään ideoita, että minne, joten päätettiin vain ajaa johonkin miltä nyt sillä hetkellä tuntuisi.

IMG_6276IMG_6274
IMG_6258
IMG_6322IMG_6368 Molemmat olemme niin huonoja suunnistajia, että ei pahemmin ollut hajua missä olimme kunnes jotain ihmeellistä reittiä pitkin törmättiin Fallkullan kotieläintilaan jonne sitten jäimme syömään eväitä. Koiratkin saivat osansa ja Emmi hetken levätä ennenkuin pyöräilisimme takaisin kohti kotia. 

Yhtään en osaa sanoa kuinka paljon kilometrejä kertyi, mutta pari tuntia tuli ainakin ajeltua ja Emmikin sai kunnolla juosta eikä se loppujen lopuksi ollut edes kovinkaan väsynyt. 

Alunperin suunnittelin lukevani tänäänkin kokeisiin, mutta välillä on pakko pitää lepopäiviä, koska muuten ei uppoa tieto millään päähän.

2 kommenttia:

  1. Oi kamala, en oo sataan vuoteen käynyt täällä! :D Mutta ihania kuvia taas, tosi kaunista valoa monissa. Tollanen pyöräretki kuulostaa ihanalta, pitäis joku päivä toteuttaa Nanan ja kumppaneiden kanssa.

    Ootteko tulossa tän viikon sunnuntaina mätsäriin? :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin on ollut nyt vähän sellainen kausi ettei blogeja ole kerennyt lukea kun opiskelut vie niin hirmuisesti aikaa .. Kiitos, nyt kun sain aloitetuksi pyöräily on tullutkin pyöräiltyä oikein urakalla :).

    Mun mätsärikuume vain kasvaa kun viime kerrasta on niin kauan aikaa :D. Mä en ole silloin kotona joten en pääse.. Nooh onneksi täällä järjestetään niin tiuhaan tahtiin mätsäreitä, että ei tarvitse kauaa odottaa seuraavaa :)

    VastaaPoista