keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Rokotusreissu

Emmille oli varattu tänään rokotusaika eläinlääkäri Veteiraan. Aikaisemmin ei olla siellä käyty, päädyin siihen edullisimman hinnan vuoksi kun täällä pääkaupunkiseudulla rokotuksien hinnat ovat ihan kauheita.
IMG_5606
Tälläinen märkäjengi meillä oli eräs päivä kylässä. Emmi parhaita kavereita .
Oltiin siellä vähän etuajassa joten käytiin sitten kylmässä viimassa kävelemässä ennen kuin oli pakko mennä lämmittelemään sisälle. Omaa vuoroa odotellessa pyysin Emmiä tekemään temppuja jotta saisi mahdollisimman positiivisen kokemuksen.
IMG_5583 
Täytettiin sitten vähän Emmin tietoja ja puntari näytti 25kg eli vähemmän kuin viimeksi, ihan vähän painoa täytyy pudota, että pääsemme siihen 24kg:seen. Eläinlääkäri oli tosi mukava ja sanoin hänelle, että Emmi on sitten vähän arka joten pyysi nostamaan pöydälle. Emmi rupee helposti murisemaan jos sen nostaa syliin (Emmi nyt on muutenkin ihme ääntelijä, että ei ikinä pysty olla täysin hiljaa), mutta nyt oli hipihiljaa eikä välittänyt eläinlääkäristä mitään kun tarkisti tytön terveeksi, lukuun ottamatta vähäistä hammaskiveä etuhampaassa. Lopuksi Emmi sai vielä rokotteen eikä edes tainnut huomata sitä. Emmi sai kyllä syödä vatsansa täyteen nameja käynnin aikana, mutta sen oli ansainnutkin kun niin upeasti osasi olla .
IMG_5591 
Lähdettiin sen jälkeen ostamaan minulle uutta pyörää, kun vanha on ollut jo seitsemän vuotta joten kieltämättä on hieman jäänyt pieneksi. Pyörä ei mahtunut autoon joten täytyi polkea kotiin, mutta ei matkaa kuitenkaan kovin montaa kilometriä ollut. Alkumatkan ajaksi Emmi jäi istumaan autoon pelkääjän paikalle, kun minä poljin perässä jottei sen tarvitsisi juosta ihan niin pitkää matkaa. Emmillä oli huolestuneet kurtut otsalla ja kuulin ulos kuinka haukkui autossa kun ei pystynyt käsittämään miksi ei päässyt ulos juoksemaan pyörän vierelle. Nappasin sitten Emmin autosta kun oli vielä reilu puolet matkasta jäljellä. Sillä tosiaan riitti vauhtia autossa kykkimisen jälkeen ettei minun tarvinnut vaivautua polkemaan pitkään aikaan.
IMG_5574 
Nyt sitten kelpaa taas polkea uudella pyörällä ja suunnata tapahtumiin kun rokotukset kunnossa, tosin tuo taitaa aloitella juoksua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti