sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Meidän pitkäperjantai

IMG_6487      Heräsin aamulla niin iloisena, olin saanut pitkästä aikaa nukkua pitkään ja aurinko paistoi. Hauskaa oli myös se, että lähtisimme pian mätsäriin.
IMG_6480       Sain pakattua ripeästi joten lähdin aikaisemmin kuin oli tarkoitus. Päätin pyöräillä, koska olisi suorastaan ollut rikos mennä bussilla niin lyhyt matka. Matkaan meni noin puoli tuntia.
IMG_6494 Aurinkoinen sää oli aiheuttanut sen, että lukuisat muutkin koirakot päättivät osallistua mätsäriin. Ilmoittautumisjonossa saikin seistä ainakin puoli tuntia.
IMG_6510        Ilmon jälkeen oltiin hetki Teddy bordercollien ja omistajansa kanssa jotka kävivät pyörähtämässä mätsäri paikalla. Jekun omistajakin saapui paikalle ja kävi ilmoittamassa pikkumustan pieniin aikuisiin.
IMG_6539          Oli niin huiman hieno ja lämmin sää, että ei haitannut vaikka joutuikin odottelemaan omaa vuoroa.IMG_6542
Olin vähän jännittänyt mitä Emmi sanoisi tuomarista sillä mitään kovin sosiaalista ei ollut tehty aikoihin. Turhaan jännitin sillä Emmi oli hurjan hieno: ei välittänyt tuomarista mitään! Saatin punainen nauha.
IMG_6548 Nauhakehässä olisi täytynyt olla tosi onnekas jos olisi sijoittunut sillä koiria oli niin paljon. Me ei kuultu niihin onnekkaihin, mutta eipä se ollut meidän tavoitteenakaan.
IMG_6550       Siinä vaiheessa kun isot aikuiset oli päättynyt Jekku ei ollut edes päässyt kehään. Myöhemmin sitten tuli Jekunkin vuoro ja samalla tuloksilla meni kuin Emmikin.
                 IMG_6561
Pyöräiltiin takaisin ja Emmillä ei ollut energiasta puutetta vaikka epäilin aluksi. Mentiin hetkeksi kotiin ja jouduttiin tosin melkein samantien lähteä pakoon kälättäviä akkoja (halutessaan heitä voi kutsua myös nimellä lukupiiri) jotka tulivat kylään.IMG_6679
IMG_6577IMG_6666 IMG_6724     Mentiin siis Ruusan luokse. Käytiin ensin tyttöjen kanssa metsässä jonka jälkeen koirat sai oleskella pihalla. Ruusa pitkästä aikaa uskaltautui kutsumaan Emmiä leikkimään, mutta Emmi ei ollut yhtään sillä tuulella joten Ruusa tyytyi sitten leikkimään lelujen kanssa.
IMG_6593
Ruusan mielipide Emmistä
                      IMG_6614IMG_6645IMG_6736IMG_6738IMG_6751IMG_6782IMG_6786 IMG_6789Myöhään illalla palattiin kotiin ja Emmi oli melko väsynyt, olihan se ollut ulkona koko päivän eikä nukkunut ollenkaan. IMG_6794IMG_6446

4 kommenttia:

 1. Voi, ihanan hyväntuulinen postaus, sait mut hymyilemään. Kiva että teidän mätsärireissu sujui hyvin. Ja vähänkö Emmi on kyllä varmasti onnellinen koira kun se saa niin paljon koirakontakteja ja tekemistä :)

  VastaaPoista
 2. Oi ihana kuulla! Emmi ei tosiaankaan ole mistään sosiaallisimmasta päästä, mutta onneksi sillä on nuo muutamat hyvät kaverit joiden kanssa voi touhuta :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus ja kauniita kuvia! Ihana ilme Ruusalla tuossa "Ruusan mielipide Emmistä" -kuvassa :D Sait muuten juuri uuden lukijan! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :D mukava kuulla ja tervetuloa seuraamaan!

  VastaaPoista