tiistai 6. tammikuuta 2015

Emmin joulu

IMG_6406 IMG_6391 
IMG_6369
IMG_6415 IMG_6416 IMG_6418
Jouluaatto aamuna tarvoimme Emmin kanssa lumihangessa. Emmi lähinnä tallusti perässä, sillä mieluummin olisi ollut kerjäämässä herkulliselta tuoksuvaa kinkkua kotona ja avaamassa paketteja. Minä sen sijaan iloitsin valkeasta joulusta. 
Meillä on tapana avata lahjat vasta illalla, mutta koska lähdimme joulun viettoon sukulaisille johon Emmiä ei voinut ottaa mukaan sai se avata jo yhden paketin päivällä. Sieltä paljastui suuren suuri pallon muotoinen pehmolelu jonka Emmi suolisti ennätys ajassa, mutta voi sitä riemun määrää.
Emmi jäi vähän surkeana kotiin, kun lähdimme. Illalla kuitenkin pääsi ison lahjakasansa kimppuun. Sieltä paljastui vaikka mitä lelua, namia ja luuta. Tuli todettua, että Emmille on ehdottomasti parhaita nuo Skinneez -lelut, kestävät vaikka ovatkin pehmoleluja. Ydinluusta Emmi on tykännyt hirmuisesti, sitä järsitään vieläkin ja varmaan vielä parin kuukauden päästäkin kuuluu suosikkeihin, ainakin jostakin on iloa pidemmäksikin aikaa! Valkoisen jättimäisen puruluun syöminenkään ei ihan hetkeen lopu, nyt on päässyt puoleen väliin.
Joulu on nyt jo mennyt, mutta hyvää loppiaista kaikille!
Muistakaa muuten kurkata tämän päivän aikasempi postaus!

2 kommenttia:

  1. Vau miten kiltti Emmi onkaan ollut! :) Nuo Skinneez-lelut on muuten tosi hyviä ja niin kuin sanoit, kestäviä! Tykkään niistä myös.

    VastaaPoista
  2. Kiltteydestä en tiedä, mutta ehkä on saanut söpöydellään kaikki varastetut ruuat sun muut anteeksi..;)

    VastaaPoista