perjantai 23. tammikuuta 2015

Ooouu oouu 5-vuotias mä oon

5-vuotias, Emmikö? Käsittämätöntä.
IMG_7074 IMG_7086 Maailman paras pieni punainen vincuvoncu punkkaripää täyttää tänään vuosia! En voi sanoin kuvailla kuinka onnellinen olen Emmistä ♥ Onnea onnea onnea!
IMG_7022 IMG_6979       Kävin muutama päivä ennen Emmin synttäreitä ostamassa sen kanssa sille lahjan. Tarkoitus oli ostaa uusi hihna. Sovittelin yhtä, mutta jätin sen ostamatta. Jatkoin sitten muiden hihnojen katselemista. Satuin huomaamaan, että kaupassa oli myös toinen koira ja katsoin onkos se saman rotuinen. Tarkemmin katsottuna tajusin, että se olikin Emmi joka tyytyväisenä kulki kaupassa vapaana! Hetki tuli ihmeteltyä, kunnes tajusin, että olin hihnoja sovittaessa unohtanut laittaa takaisin omaan remmiinsä ja olin sitten kulkenut pitkin kauppaa tyhjää remmiä perässä vetäen.. :D
IMG_7041 IMG_7043      Kivaa remmiä en löytänyt joten ostin sitten jotain muuta, kuvassa näkyvän luun ja lelun. Lelua en itseasiassa ajatellut ostaa, mutta kun näytin kaupassa Emmille kahta lelu vaihtoehtoa, se aivan selvästi halusi tuon sillä ensin tökkäsi sitä, sitten katsoi minua silmiin, vinkui ja heilutti häntää. Ei voinut jättää ostamatta! Emmi saa myös Busy Buddy Bristle bone aktivointilelun, mutta en ole päässyt hankkimaan sitä joten joutuu odottelemaan sitä vielä vähän aikaa.
IMG_7103
IMG_7102 Aamulla sai syödä kakkunsa ja avata lahjat. Luu ei aluksi kiinnostanut (nyt se on jo syöty lähes kokonaan) , mutta lelusta innostui sitäkin enempi! Oikein näytti silmät loistavan kun tajusi, että vihdoinkin saa sen...niin paljon kaikkia ihania osia kuten korvat mitkä voi järsiä pois! Tällä hetkellä pupu muistuttaakin lähinnä ylipainoista yksisarvista. Emmi innostui myös vinguttelemaan lelua oikein urakalla, siitä ollaankin saatu kärsiä loppu päivä, hah.
IMG_7107 IMG_7109      Kuten olen ennenkin sanonut, vincu voncu kuvastaa Emmiä paremmin kuin hyvin kun on sellainen tapaus käyttämään ääntään ettei ole toista. Tänään synttäreiden kunniaksi se kuitenkin päätti viedä äänenkäyttönsä aivan uudelle tasolle, rupesi nimittäin leikin yhteydessä ulvomaan sydämmensä kyllyydestä kuono kohti kattoa!

5 kommenttia:

 1. Paljon onnea Emmille! Ihana kukkapää :D Ja toi lelu on myös ylisöpö, Emmillä on kieltämättä hyvä maku!!

  VastaaPoista
 2. Oi hyvää synttäriä Emmille, tietty tälleen tyylikkäästi myöhässä :D Tosi kivat lahjat, kyllä varmasti on ollut kiva päivä toisella. Nanan synttärilahja on yleensä lähinnä se et paistetaan (ja syödään...) munkkeja yhessä, 1.5. kun sattuu olemaan sen synttärit

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon kaikille! :)

  Eihän koirat oikeastaan synttäreistä mitään ymmärrä, mutta on niin mukavaa hemmotella joskus, kun on niin iloinen kun saa avata paketteja :')
  Nyt rupesi muuten tekemään mieli munkkeja.. :-D !

  VastaaPoista